Autovakantie Canada

Canada is een onvoorstelbaar groot land (groter dan Europa!) met verrassend veel afwisseling qua natuur, steden en sfeer! Maak een autovakantie in Canada in het barre noorden, in de ongerepte bossen van het Westen, of in de sfeervolle steden van het Oosten. Canada is een unieke en prachtige vakantiebestemming. Ook op het gebied van cultuur en geschiedenis heeft Canada u genoeg te bieden…

Kortom, wilt u genieten van gletsjers, blauwe meren en ongerepte regenwouden? Orka’s en berenspotten, een bezoek brengen aan een rodeo, eindeloos staren over de prairies van Alberta, luisteren naar de verhalen van de First Nations, ijsberen zien lopen op de toendra en het noorderlicht aanschouwen of genieten van het goede leven in Quebec of kanoën in Algonquin Park? Kies dan voor een onvergetelijke autovakantie naar Canada! Zelfs een wintersportvakantie is nergens zo bijzonder als in Canada.

 

 • Moraine Lake Alberta

  West Canada

  24 reizen

  West Canada biedt een mix van ongerepte pure natuur met in Alberta de majestueuze Rockies & prairies. In British Columbia vindt u een combinatie van het bruisende en moderne Vancouver & ruige natuur in het binnenland maar ook woestijnen, fjorden en een wilde Pacific Ocean.
 • Niagara Falls

  Oost Canada

  7 reizen

  Oost Canada bestaat uit Ontario en Quebec en is een gebied met zeer veel verrassingen voor uw autorondreis door dit gebied. Zo zijn de steden Toronto, Ottawa, Montreal & Quebec City stuk voor stuk een hoogtepunt met ieder een eigen sfeer en charme. De natuur is in Oost Canada voor veel reizigers een eyeopener, zeer ruig, zeer veel reliëf en veel wildleven.
 • Patricia Zuurbier - Reisspecialist

  Atlantisch Canada

  5 reizen

  Tijdens een autorondreis door Atlantisch Canada vanaf Halifax ontdekt u verrassend veel afwisselende natuur, ruige kusten, lieflijke gekleurde vissersdorpjes, veel seafood, wildlife, vriendelijke bevolking en sfeer door de keltische roots!
 • Janette Krijgsman

  Alaska, Yukon & NWT

  7 reizen

  Alaska & Yukon zijn de last frontier van uw vakantiebestemming Canada, voor een groot deel onontgonnen bestemmingen. Hier is de natuur extreem in afwisseling. De parken, de kleuren, het weer en natuurlijk het wildlife.