Camperreizen West Amerika

Reizen in West Amerika

Reizen per camper is een prachtige manier om een vakantie in West Amerika te beleven. De highways en scenic routes zullen u een gevoel van ultieme vrijheid geven als met de camper door de adembenemend mooie landschappen toert! Dit gebied is afwisselend, fascinerend en voornamelijk bekend om haar vele Nationale Parken. Groene natuur, rode rotsen, kolkende watervallen, bergen, wildlife... Dit gebied biedt dan ook de perfecte omgeving voor de mooiste camperreizen van Noord Amerika. 

Stel zelf uw West Amerika camperreis op maat samen

Interesse in een offerte op maat? Via onze online campertool kunt u zelf uw camperreis door West Amerika samenstellen op basis van uw wensen qua huurperiode, vliegtickets en campertype.

 • Hit the road met Road Bear RV!
  Bijzonder

  CampingTrip West Amerika vanuit San Francisco

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 24 dagen

  Hit the scenic highways of America! De Westkust van de Verenigde Staten is bij uitstek een droombestemming voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist per camper door het gevarieerde en adembenemend mooie landschap van West Amerika en beleeft de reis van je leven! Jan Doets America Tours bezorgt jou een zorgeloze campervakantie waarbij overnachtingen op campings op toplocaties zijn inbegrepen. Vanuit de sfeervolle straten van San Francisco begin je per camper aan een onvergetelijke en afwisselende reis in West Amerika. Hoogtepunten als Malibu, Sedona, de duizelingwekkende diepte in Grand Canyon National Park, het avontuurlijke Moab, Las Vegas en de sprookjesachtige watervallen van Yosemite National Park zijn slechts enkele van de tussenstops op deze ontdekkingsreis door één van de meest spectaculaire landschappen ter wereld! In de avonduren kun je de opgedane reiservaringen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het knisperende kampvuur of bij de barbecue. Een droomreis die je je hele leven niet meer zult vergeten!
 • Road Bear RV in Las Vegas
  Bestseller

  Camperreis Las Vegas

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Een complete individuele camperreis met 5 sterren Road Bear RV camperhuur, internationale vlucht naar Las Vegas, 1 hotelovernachting bij aankomst in Las Vegas en 1 overnachting na het inleveren van de camper, 1 campingovernachting. Uiteraard is het mogelijk om deze Camperreis geheel naar jouw eigen wensen op maat aan te passen. Alle kosten zijn all-in, dus je hebt in één oogopslag zicht op de totale kosten.
 • Een 'pitstop' onderweg...
  Bestseller

  Camperreis San Francisco

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Hit the scenic highways of America! De Amerikaanse westkust is bij uitstek een droombestemming voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist per camper door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West-Amerika en beleeft de reis van je leven! Met de camper ben je helemaal vrij om te ontdekken wat je maar wilt. Van de adembenemende diepte in Grand Canyon National Park tot de sprookjesachtige watervallen van Yosemite National Park, en van de pittoreske plaatsjes aan de California Coast tot de bruisende straten van San Francisco. In de avonduren kan je de opgedane reiservaringen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het knisperende kampvuur of bij de barbecue. Een droomreis die je je hele leven niet meer vergeet!
 • Met de camper naar Hollywood!
  Bestseller

  Camperreis Los Angeles

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Hit the scenic highways of America! De westkust van de Verenigde Staten is bij uitstek een droombestemming voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist per camper door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West-Amerika en beleeft de reis van je leven! Met de camper ben je helemaal vrij om te ontdekken wat je maar wilt; van de adembenemende diepte in Grand Canyon National Park tot de sprookjesachtige watervallen van Yosemite National Park. Van de pittoreske plaatsjes aan de California Coast tot de glitter en glamour van Hollywood en Beverly Hills! In de avonduren kun je de opgedane reiservaringen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het knisperende kampvuur of bij de barbecue. Een droomreis die je je hele leven niet meer vergeet!
 • Met Road Bear RV onderweg!

  Camperreis Denver

  Rockies & Texas, USA, Camperreis, 20 dagen

  Hit the scenic highways of America! 'The Mile High City' Denver is bij uitstek een perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist per camper door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West-Amerika en beleeft de reis van je leven! Met de camper ben je helemaal vrij om te ontdekken wat je maar wilt. Van de spectaculaire bergpieken in Rocky Mountain National Park tot de sprookjesachtige geisers en waterbronnen van Yellowstone National Park. Van de pittoreske cowboyplaatsjes in de staten Wyoming en Montana tot de imposante rotsformaties in Monument Valley. In de avonduren kun je de opgedane reiservaringen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het knisperende kampvuur of bij de barbecue. Een droomreis die je je hele leven niet meer vergeet!