Camperreizen West Amerika

Reizen in West Amerika

Reizen per camper is een prachtige manier om een vakantie in West Amerika te beleven. De highways en scenic routes zullen u een gevoel van ultieme vrijheid geven als met de camper door de adembenemend mooie landschappen toert! Dit gebied is afwisselend, fascinerend en voornamelijk bekend om haar vele Nationale Parken. Groene natuur, rode rotsen, kolkende watervallen, bergen, wildlife... Dit gebied biedt dan ook de perfecte omgeving voor de mooiste camperreizen van Noord Amerika. 

Stel zelf uw West Amerika camperreis op maat samen

Interesse in een offerte op maat? Via onze online campertool kunt u zelf uw camperreis door West Amerika samenstellen op basis van uw wensen qua huurperiode, vliegtickets en campertype.

 • Toeren met de camper over de iconische Route 66!
  Op = op

  Aanbieding: Cruise America New Vehicle Special

  West USA, USA, Camperreis, 19 dagen

  Met deze wegbreng special kun je spotgoedkoop een fonkelnieuwe en compleet uitgeruste camper van Cruise America huren! Na een aantal overnachtingen in het hart van Chicago haal je de camper op en ga je beginnen aan de reis van je leven! Je mag de camper vanuit Chicago wegbrengen naar één van de verhuurstations in Amerika. Deze aanbiedingsreis biedt de mogelijkheid om jouw droomreis in vervulling te laten gaan en is zeer compleet.
 • Monument Valley; Amerika uit het boekje!
  Op = op

  Aanbieding: Road Bear RV New Vehicle Special camperreis

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 24 dagen

  Wegbreng special met gloednieuwe en compleet uitgeruste 5 sterren campers van Road Bear RV. Je haalt de camper op in de fabriek en mag wegbrengen naar één van de verhuurstations in Amerika. Zeer compleet en voordelig. OP=OP
 • Hit the road met Road Bear RV!
  Early Bird!

  CampingTrip West Amerika vanuit San Francisco

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 24 dagen

  Een complete individuele camperreis waarbij alle campingovernachtingen al vooraf zijn gereserveerd. Gemak en voordeel voor jou als reiziger! Met all inclusive camperhuur bij 5 sterren verhuurder Road Bear RV, internationale vlucht naar San Francisco, 2 nachten hotel in downtown San Francisco, 1 nacht hotel na het inleveren van de camper en 19 campingovernachtingen is deze reis op en top compleet. Optimaal ontspannen in Amerika zonder gedoe en vakantiestress, dat is waar wij voor staan!
 • Road Bear RV in Las Vegas
  Bestseller

  Camperreis Las Vegas

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Een complete individuele camperreis met 5 sterren Road Bear RV camperhuur, internationale vlucht naar Las Vegas, 1 hotelovernachting bij aankomst in Las Vegas en 1 overnachting na het inleveren van de camper, 1 campingovernachting. Uiteraard is het mogelijk om deze Camperreis geheel naar jouw eigen wensen op maat aan te passen. Alle kosten zijn all-in, dus je hebt in één oogopslag zicht op de totale kosten.
 • Een 'pitstop' onderweg...
  Bestseller

  Camperreis San Francisco

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Een complete individuele Camperreis met 5 sterren Road Bear RV camperhuur, internationale vlucht naar San Francisco, 2 hotelovernachtingen in downtown San Francisco na aankomst en 1 hotelovernachting na het inleveren van de camper, 1 campingovernachting. Uiteraard is het mogelijk om deze Camperreis geheel naar jouw eigen wensen op maat aan te passen. Alle kosten zijn all-in, dus je hebt in één oogopslag zicht op de totale kosten.
 • Met de camper naar Hollywood!
  Bestseller

  Camperreis Los Angeles

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Een complete individuele camperreis met 5 sterren Road Bear RV camperhuur, internationale vlucht naar Los Angeles, 1 hotelovernachting bij aankomst en 1 hotelovernachting na het inleveren van de camper, 1 campingovernachting. Uiteraard is het mogelijk om deze Camperreis geheel naar jouw eigen wensen op maat aan te passen. Alle kosten zijn all-in, dus in één oogopslag heb je zicht op de totale kosten.
 • Met Road Bear RV onderweg!

  Camperreis Denver

  Rockies & Texas, USA, Camperreis, 20 dagen

  Een complete individuele Camperreis met 5 sterren Road Bear RV camperhuur, internationale vlucht naar Denver, 1 hotelovernachting bij aankomst in Denver en 1 hotelovernachting na het inleveren van de camper, 1 campingovernachting. Uiteraard is het mogelijk om deze Camperreis geheel naar jouw eigen wensen op maat aan te passen. Alle kosten zijn all-in, dus in één oogopslag heb je zicht op de totale kosten.