Family VillaTrips: Villa huren

Villa huren voor een vakantie in Amerika of Canada

Wilt u graag een villa huren in Amerika of Canada, dan kunt u terecht bij Jan Doets. Of u nu graag in een villa wilt verblijven in West Amerika, Florida, West Canada of Oost Canada. Ideaal voor het reizen met het hele gezin of grote vriendengroep.

Tijdens uw vakantie in Amerika leiden we u graag langs de hoogtepunten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nationale parken en maak interessante excursies. Jan Doets kan de reis geheel naar uw persoonlijke wensen samenstellen. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld een villa te huren in de SunShine State Florida. Aan u de keuze!

Meer inspiratie op doen over het verblijf in een villa of appartement? 

 • Villa Florida
  Bestseller

  Family VillaTrip Kissimmee (Orlando)

  Florida, USA, Autorondreis, 9 dagen

  Een villa huren in Florida is een perfecte en heerlijk relaxte manier van vakantie vieren. Een villa huren in Florida geeft je de mogelijkheid de omgeving goed te leren kennen en te doen waar je zin in heeft. Met een huurauto erbij ben je mobiel en kan je gaan en staan waar je wilt. Een villa huren op de beste plekken in Florida doe je via Jan Doets America Tours.
 • Strand bij Outrigger Beach Resort

  Family VillaTrip Fort Myers

  Florida, USA, Autorondreis, 9 dagen

  Naast de villa's in Fort Myers kan je bij Jan Doets ook een villa huren in Naples of Orlando. Fort Myers is een geschikte uitvalsbasis als je actief met een bezoek aan het strand wilt combineren.
 • Naples - Fifth Avenue

  Family VillaTrip Naples

  Florida, USA, Autorondreis, 9 dagen

  Naast de villa's in Naples kan je bij Jan Doets ook een villa huren in Orlando of Fort Myers. Naples is een sfeervolle en gezellige plaats. Je kunt hier makkelijk een week verblijven zonder je te vervelen.
 • Vacation Pool Home Florida

  FamilyVilla Trip Orlando & Fort Myers

  Florida, USA, Specialtrip, 16 dagen

  Een perfecte combinatie voor een geweldige vakantie in Florida. Tijdens deze 16 daagse reis verblijf je in Orlando en in Fort Myers in een villa. Vanuit beide plaatsen kan je de omgeving verkennen! Zo kan in Orlando een bezoek aan een van de vele attractieparken niet ontbreken en vanuit Fort Myers bezoek je het prachtige witte zandstrand van Fort Myers Beach.
 • usa-3663.jpg
  Bestseller

  Family VillaTrip West USA Mix

  West USA, USA, Specialtrip, 19 dagen

  Ideaal voor gezinnen aangezien je zo veel mogelijk verblijft in een villa of appartement. Van het sfeervolle San Francisco naar het waanzinnige Las Vegas en tot slot naar het grote Los Angeles.
 • usa-2946.jpg

  Family VillaTrip Las Vegas to LA

  West USA, USA, Autorondreis, 15 dagen

  Deze reis begint in Fabulous Las Vegas, een waanzinnige bestemming die snel wordt afgewisseld met prachtige natuurgebieden en de woestijn van Arizona. Vervolgens ga je via Zion National Park en de Grand Canyon National Park naar het mondaine Palm Springs en je eindigt in Los Angeles, waar je een enkele dagen kunt ontspannen aan de kust. Tijdens deze trip verblijf je in villa's en apartementen waar mogelijk.
 • Biking Golden Gate Bridge

  Family VillaTrip California Coast for Families

  West USA, USA, Specialtrip, 16 dagen

  Heerlijk ontspannend California ontdekken. Sfeervol San Francisco, ontspannen aan de kust in Carmel, het levendige Los Angeles en het Spaans/Mexicaans getint Oceanside, gelegen in de buurt van San Diego. Uw accommodatie is van alle gemakken voorzien, dus u zult niets te kort komen deze vakantie!
 • Oahu

  Family VillaTrip Los Angeles & Hawaii

  West USA, USA, Specialtrip, 14 dagen

  Combineer de Californische kusten met het paradijselijke eilanden Maui en Oahu op Hawaii met bijzondere natuur, prachtig witte stranden, eigen taal, eigen muziekstijl en de mensen.
 • NYC Central Park

  Family VillaTrip New York & Washington DC

  Oost USA, USA, Specialtrip, 9 dagen

  Een super leuke citytrip waarbij je verblijft in een appartement. Zowel New York als Washington DC zijn steden waar je je niet hoeft te vervelen.
 • Haven van Boston

  Family VillaTrip Boston, New York & Washington DC

  Oost USA, USA, Specialtrip, 12 dagen

  Tijdens deze reis bezoek je Boston, New York en Washington DC. Tussen deze 3 steden reis je per trein! Een geweldige manier om deze 3 wereld steden te ontdekken.
 • Uitzicht op Central Park vanaf Top of the Rock, New York

  Family VillaTrip New York, Washington DC & Chicago

  Oost USA, USA, Specialtrip, 12 dagen

  Een CityTrip naar Amerika, dan denk je natuurlijk gelijk aan New York! Maar is het niet veel leuker om deze stad te combineren met Washington DC en Chicago. Beide steden van wereld klasse. Als je met het gezin of met een paar vrienden op reis gaat dan is het erg leuk om voor een appartement te kiezen. Je hebt immers de beschikking over een woonkamer waar je, je kunt terugtrekken, en ook kan je gebruik maken van een volledig ingerichte keuken. En dat voor een gunstige prijs! Jan Doets kan zeer goede appartementen reserveren.
 • Whalewatch Boston
  Nieuw

  Family VillaTrip Oost USA

  Oost USA, USA, Specialtrip, 19 dagen

  Je verblijft op het sfeervolle en gezellige Cape Cod, aan de kust bij York Oguinuit of Wells, het bosrijke Barlett en de Green Mountains en je sluit deze reis af in Boston. Tijdens deze reis, waarbij je verblijft in villa's of appartementen, rijd je een afwisselende route tussen steden, bossen, meren en een prachtige kust.
 • Welkom in Canada!

  Family VillaTrip West-Canada

  West Canada, Canada, Specialtrip, 20 dagen

  Luxe ontdekkingsreis langs de minder bekende, maar zeker niet minder mooie plekjes in West Canada.
 • In de omgeving van het Elmhirst's Resort

  Family VillaTrip Oost-Canada

  Oost Canada, Canada, Specialtrip, 15 dagen

  Speciaal voor gezinnen! Een reis waarbij er een mix tussen hoogtepunten zoals Niagara Falls en Montreal gecombineerd worden met rust en ontspanning. Je verblijft onder andere in het Elmhirst Resort en het luxe Le Windigo middenin de natuur. Maar ook een sfeervolle stad als Ottawa wordt niet overgeslagen.