Brannen Lake RV Park&Campsite

Klasse: Hotelcategorie 1

Brannen Lake RV Park and Campsite is gelegen aan de oostkust van Vancouver Island, te midden van een bosrijk gebied met rivieren, kreekjes en prachtig uitgestrekte stranden. De camping zelf is gelegen aan het gelijknamige Brannen Lake, waar de gasten van de camping de beschikking hebben over een privé strand om heerlijk op te relaxen en om af te koelen in het water. Vanaf Brannen Lake RV Park and Campsite zijn diverse mooie wandel trails door de bossen goed bereikbaar, waarbij wandelaars niet alleen worden getrakteerd op de prachtige natuurlijke omgeving, maar ook op het spotten van wildlife, zoals herten en diverse roofvogelsoorten die zich uitstekend thuisvoelen in deze omgeving!

Brannen Lake RV Park and Campsite biedt een scala aan goede faciliteiten, waaronder schone muntdouches, toiletgebouwen, gratis WiFi internettoegang en een wasfaciliteit voor het draaien van een wasje tijdens de reis. De ruime en met groen omringde camperplaatsen bieden standaard een kampvuurring en een picknicktafel. Brandhout is te koop bij het campground office. 

Voor reizigers die met de ferry van BC Ferries de oversteek maken van Vancouver Island naar het vasteland van British Columbia of andersom, is het Brannen Lake RV Park and Campsite ideaal gelegen. De ferryterminal van BC Ferries is namelijk te vinden op iets meer dan een kwartier rijden vanaf deze camping, in de plaats Nanaimo.

Bekijk ons aanbod in de buurt van Brannen Lake RV Park&Campsite