Canyon Farms RV Park

Klasse: Hotelcategorie 1

Het Canyon Farms RV Park in Kelowna is een compacte en sfeervolle camping, waar kleinschalige agrarische activiteiten worden gecombineerd met een comfortabel verblijf voor camperreizigers. Gasten van het Canyon Farms RV Park kunnen tijdens hun verblijf dan ook volop genieten van de natuurlijke lekkernijen die worden geteeld op de vruchtbare grond van deze boerderijcamping.

Ook in de nabije omgeving van het Canyon Farms RV Park valt er meer dan voldoende te ontdekken en te beleven. Zo is bijvoorbeeld het Scenic Canyon Regional Park met diverse bosrijke hiking trails en met zijn diverse bijzondere geologische bezienswaardigheden te vinden op slechts 5 minuten lopen vanaf deze camping. Ook de spectaculaire Myra Canyon met de historische Kettle Valley Railway en met adembenemend mooie uitzichten op Okanagan Lake zijn te vinden in de nabije omgeving van het Canyon Farms RV Park.

De camping zelf beschikt over een scala een uitstekende faciliteiten voor camperreizigers, met onder andere ruime camperplaatsen met diverse aansluitmogelijkheden voor de camper, gratis WiFi internettoegang, schone sanitairgebouwen en een wasruimte.

Bekijk ons aanbod in de buurt van Canyon Farms RV Park