Jamie's Rainforest Inn

Klasse: Hotel Categorie 1

Jamie’s Rainforest Inn is een sfeervol toeristenklasse hotel in Pacific Rim National Park. Dit kleinschalige hotel ligt op  zo’n 5 minuten rijden van Tofino wat het een perfecte uitvalsbasis maakt voor dit prachtige nationale park op Vancouver Island. Jamie’s Rainforest Inn heeft een bijzondere ligging in het regenwoud en is omgeven door prachtig ongerept regenwoud. De achtertuin van het hotel is spectaculair en bestaat uit bomen, planten en bloemen en grenst aan de fjordkant van Pacific Rim National Park. Je kunt hier genieten van prachtig uitzicht vanaf de speciaal aangelegde steiger. Dit gezellige hotel is geschikt voor zowel gezinnen, vriendengroepen als stellen. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer, tv en gratis WiFi. Parkeren is gratis bij dit hotel en je kunt gratis een fiets huren bij de receptie (onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid). Jamie's Restaurant and Lounge is een casual, familievriendelijk restaurant met heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, diner of een drankje aan de gezellige bar. Extra inbegrepen tijdens je verblijf is het ontbijt (FIT Breakfast). 

Jamie’s Rainforest Inn heeft verschillende kamertypes die allemaal van elkaar verschillen. Hier het overzicht:

Grand Deluxe King: De meest ruime kamertype van het hotel. De kamer is voorzien van een Kingsize bed, een jacuzzi en aparte douche. Extra leuk zijn is de gas openhaard en de aanwezigheid van een Kitchenette. De Grand Deluxe King kamers hebben uitzicht op het regenwoudbos en zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Natuurlijk is er ook airco en verwarming op de kamer net als een koffiezetapparaat, wekker en een flatscreen tv. Deluxe King: Een comfortabele kamer met een Kingsize bed,  gas openhaard en kitchenette. De Deluxe King kamers hebben uitzicht op het regenwoudbos. De badkamer met douche en de wastafels zijn los van elkaar gesitueerd.  De prachtige Deluxe King kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Natuurlijk is er ook airco en verwarming op de kamer net als een koffiezetapparaat, wekker en een flatscreen tv.Standard King with Fireplace: Dit kamertype is net iets comfortabeler dan de Standard Room en beschikt over een kingsize bed, gas openhaard en een zitgedeelte. De kamers hebben uitzicht op het regenwoudbos. De kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Natuurlijk is er ook airco en verwarming op de kamer net als een koffiezetapparaat, wekker en een flatscreen tv.

Standard Double Queen: De standaardkamer is met de aanwezigheid van twee Queensize bedden geschikt voor maximaal 4 personen. De kamers zijn uitgerust met een koelkastje en magnetron.  De kamers hebben uitzicht op het regenwoudbos of een klein deel op het water. Natuurlijk is er ook airco en verwarming op de kamer net als een koffiezetapparaat, wekker en een flatscreen tv.

Bekijk ons aanbod in de buurt van Jamie's Rainforest Inn