Pacific Playgrounds Internatio

Klasse: Hotelcategorie 1

Pacific Playgrounds omvat een prachtig resort dat is gelegen tussen de plaatsen Courtenay en Campbell River, langs de adembenemend mooie oostkust van Vancouver Island. De unieke ligging van Pacific Playgrounds wordt onder andere gekenmerkt door de bosrijke oever van de Oyster River, welke uitmondt in de Strait of Georgia ten oosten van Vancouver Island. Naast het uitzicht op de oostkust van Vancouver Island, biedt de camping van Pacific Playgrounds prachtige uitzichten op het bergachtige vasteland van British Columbia en tevens ongeëvenaarde mogelijkheden voor het struinen over de kilometerslange stranden in de directe omgeving, waaronder het uitgestrekte Saratoga Beach.

De uitstekend onderhouden campingplaatsen van Pacific Playgrounds bieden dankzij de natuurbeleving een geweldige kampeerervaring, ongeacht waar men verblijft op deze camping. Of men nu van strandactiviteiten houdt, van zeilen op het water van de Pacific Ocean, of van vissen; Pacific Playgrounds biedt een scala aan mogelijkheden. Zo beschikt het resort over een eigen binnenhaven en kan men met een charterboot een dagje gaan vissen, of de wateren en het zeeleven in de nabije omgeving gaan ontdekken.

De camperplaatsen van Pacific Playgrounds bieden diverse aansluitmogelijkheden en beschikken tevens standaard over een kampvuurring en een picknicktafel. Op de campings kunnen gasten gratis inloggen op een basic WiFi internetverbinding. Voor outdoor fun kunnen gasten een heerlijke duik nemen in het buitenzwembad van de camping en kunnen kinderen zich uitleven op de speeltuin. Pacific Playgrounds beschikt tevens over schone en goed onderhouden sanitairgebouwen en over een comfortabele wasruimte. Kortom: een verblijf op Pacific Playgrounds staat garant voor plezier en comfort!

Bekijk ons aanbod in de buurt van Pacific Playgrounds Internatio