Rancho Sedona RV Park

Klasse: Hotelcategorie 1

De vreedzame en rustieke ligging van het Rancho Sedona RV Park maken van deze camping een unieke topbestemming! Deze camping biedt ruime en zeer goed onderhouden camperplaatsen welke worden overschaduwd door prachtige bomen en waar u heerlijk kunt relaxen met een hapje of een drankje aan de picknicktafel. Alle camperplaatsen op het Rancho Sedona RV Park beschikken over aansluitingen op water en elektriciteit en bieden u tevens gratis WiFi internettoegang en gratis kabeltelevisie.

De camping is zeer netjes onderhouden en beschikt over schone faciliteiten, een wasruimte, een volleybalveld en diverse grasvelden waar u actief bezig kunt zijn of waar u juist heerlijk in de zon kunt relaxen!

Omdat het Rancho Sedona RV Park is gelegen in het hart van Sedona is deze camping een perfecte uitvalsbasis voor de vele galerijen, winkeltjes en restaurantjes van deze prachtige plaats in Arizona! In de naastgelegen Oak Creek kunt u uw hart ophalen met vissen of juist een heerlijk verkoelende duik nemen! Ook kunt u vanuit de camping de prachtige omgeving verkennen tijdens een tocht per mountainbike of tijdens een wandeltocht.

Met een verblijf op het Rancho Sedona RV Park haalt u het maximale uit uw verblijf in het prachtige Sedona!

Bekijk ons aanbod in de buurt van Rancho Sedona RV Park