The Wickaninnish Inn

Klasse: Hotel Categorie 3

RESTAURANT WICKANINNISH INN

Jouw verblijf in dit bijzondere hotel is nog completer wanneer je gaat dineren in het fantastische restaurant: The Pointe Restaurant. Dit is het beste restaurant op Vancouver Island en een culinaire belevenis die je niet mag missen. Omdat The Pointe Restaurant immens populair is gebeurt het vaak dat er ter plaatse geen tafels meer beschikbaar zijn. Mrs. Canada, Elske Doets ging je voor tijdens één van haar reizen door Canada.  Het restaurant is rond van vorm met aan alle kanten panoramische ramen waarvandaan het uitzicht adembenemend mooi is. Het hotel ligt op een rots zodat het uitzicht spectaculair mooi is. Zie je een walvis of beer voorbij lopen? Dan krijg je van de ober zelfs een verrekijker aangeboden. Alle ingrediënten zijn van lokale herkomst en typisch Canadees. Veel van de visgerechten zijn zelfs bereid met vis uit de oceaan bij Pacific Rim National Park. Elk seizoen heeft een eigen menukaart zodat jouw maaltijd gegarandeerd bestaat uit de meest verse en lokale ingrediënten. Top Executive Chef Warren Barr heet je van harte welkom in The Pointe Restaurant.

 

Over de bars en restaurants van het hotel: www.wickinn.com/cuisine

Informatie en de menukaart van The Point Restaurant: www.wickinn.com/pointe-restaurant

The Wickaninnish Inn behoort tot de prestigieuze Relais & Chateaux Group. Dit is een wereldwijd keurmerk/label voor de beste restaurants en hotels. Wist je bijvoorbeeld dat Restaurant De Librije in Zwolle behoort tot de Relais & Chateaux Group.

 

Het Pacific Rim National Park is een van de meest populaire natuurgebieden in British Columbia. Het park ligt aan de westkant van Vancouver Island en is voornamelijk bekend geworden door de vele orka’s die hier zwemmen, fjorden, gletsjers en de mystieke maanvormige stranden omzoomd door eeuwen oud gematigd regenwoud. Het Pacific Rim National Park bestaat uit drie delen. Op Long Beach kunt u mooie wandelingen maken t.w.  Long Beach, Broken Islands en Fjorden. Tofino noemt men ook wel de parel van de Canadese westkust! In Tofino begeef je je in het hart van verbluffende schoonheid en ecologische diversiteit. Tofino is samen met Ucluelet de beste uitvalsbasis voor  Pacific Rim National Park en het nabij gelegen Long Beach. Tofino is een schilderachtig  en klein vissersdorpje waar surfers en andere watersporters graag komen. Surfen hoort´╗┐ bij Tofino, want onlangs werd Tofino uitgeroepen tot best surfstad in Noord Amerika! Vanuit Tofino vertrekken vaak watervliegtuigjes naar diverse bestemmingen in de omgeving.  Tofino is tevens de locatie waar diverse wildlife excursies worden georganiseerd. Mrs. Canada heeft alles voor je geproefd en gedaan en adviseert u in ieder geval een whale en bearwatch te boeken. Op deze manier ervaar je de schoonheid van Vancouver Island pas echt! Daarnaast is het zeer indrukwekkend om oog in oog te staan met een reusachtige humpback whales en naar voedsel zoekende beren.

 

Bekijk ons aanbod in de buurt van The Wickaninnish Inn