Hier vind je een overzicht van de meest actuele kortingen per campermaatschappij in de USA en Canada.

Bereken jouw prijs

Cruise America & Cruise Canada

Cruise America & Canada zijn echte no-nonsense verhuurmaatschappijen met vier campertypes, wat kieze makkelijk maakt. En dat is niet zomaar, Cruise America & Canada heeft een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en een perfecte 24/7 klantenservice. Je kunt roadtrippen door het hele land, want er zijn tal van verhuurstations waar je de camper kunt ophalen en inleveren. Ideaal voor one-way routes!

Actuele kortingen:
Tot 31 januari 2019: 10% vroegboekkorting op de huurprijs.

Cruise America in Monument Valley

El Monte RV/Mighty Campers

Met verhuurstations door heel Amerika is El Monte RV/Mighty Campers een perfecte campermaatschappij voor jouw camperreis door Amerika. Mighty Campers biedt campers aan met modeljaar 2017 of nieuwer, terwijl El Monte RV campers aanbiedt van modeljaar 2018 of nieuwer.

Actuele kortingen:
Tot 31 januari 2019: 10% vroegboekkorting op de huurprijs.

Met de camper toeren door Canyonlands National Park, Utah

Owasco RV

Owasco heeft een verhuurstation in Toronto en daarmee biedt het een goede uitvalsbasis voor een camperreis in het oosten van Canada. Alle campers hebben een doordachte indeling, zijn voorzien van moderne snufjes en verkeren in perfecte staat van onderhoud.

Actuele kortingen:
Tot 28 februari 2019: 5% vroegboekkorting op de huurprijs.

Onderweg met de camper van Owasco RV

Meridian RV

Meridian RV heeft een verhuurstation in Vancouver en daarmee biedt het een goede uitvalsbasis voor een camperreis in het westen van Canada. Alle campers hebben een doordachte indeling, zijn voorzien van moderne snufjes en verkeren in perfecte staat van onderhoud.

Actuele kortingen:
Tot 31 januari 2019: 5% vroegboekkorting op de huurprijs.

Met de camper van Meridian RV onderweg in West Canada

Jucy USA

JUCY USA heeft verhuurstations in San Francisco, Las Vegas en Los Angeles en daarmee biedt het een goede uitvalsbasis voor een camperreis in het zuidwesten van Amerika. Pas op het moment dat jij bij je campingplaats aankomt, zul je de auto omtoveren tot camper door de achterbank te veranderen in bed of door de roof-top tent uit te klappen. 

Actuele kortingen:
Tot 31 januari 2019: 10% vroegboekkorting op de huurprijs.

Vanaf 1 februari 2019: 5% vroegboekkorting op de huurprijs.

JUCY USA bij Monument Valley