Met Air Canada vlieg je óók in de winter naar jouw vakantiebestemming! In de Canadese Rocky Mountains ligt perfecte poedersneeuw. Daarnaast ski of snowboard je midden in een nationaal park met spectaculaire vergezichten. Een dagje niet op de lange latten? Vanuit Banff kun je veel outdoor activiteiten doen zoals ijsklimmen en schaatsen. Liever wat meer reuring en gezelligheid? Kies voor Whistler, de kronkelige straten en gezellige pleinen zorgen voor een heerlijke sfeer.

Wintervakanties Canada


Gratis ski- of snowboarduitrusting mee met Air Canada

Air Canada behoort tot de beste luchtvaartmaatschappijen van noord Amerika. Je vliegt met Air Canada comfortabel via Toronto of Frankfurt naar west Canada. Je mag zelfs gratis jouw ski of snowboarduitrusting meenemen! 

Wintersporten in Canada

Skiën of snowboarden in de Nationale Parken van de Canadese Rockies op perfecte poedersneeuw! De skigebieden zijn ongelooflijk divers en uitgestrekt met spannende steile afdalingen, back bowls, halfpipes en een paradijs voor de natuurliefhebbers met magnifieke uitzichten op de bergen. Wist je dat het skigebied rondom Whistler het grootste skigebied van Canada vormt? Je kunt hier dus naar hartenlust skiën en snowboarden.

Outdoor activiteiten

Naast skiën en snowboarden zijn er nog tal van activiteiten te doen in Whistler en Banff, zoals heli-skiing, crosscountry-skiing, snowmobiling, ziptrek ecotours, maar ook honden- en paardensledetochten, snowshoeing en bungeejumpen. Zoveel non-ski activiteiten maken Whister en Banff de perfecte bestemmingen voor gezelschappen waar de interesse in skiën of snowboarden verschilt.

Sfeervolle en stijlvolle après-ski

In Banff Village vind je gezellige bars en restaurants maar ook in Whistler zijn de aprés-ski mogelijkheden volop aanwezig. Kronkelige straten en gezellige pleinen zorgen voor een heerlijke sfeer. Whistler is een toverachtig resort-village met een Europese knipoog. Naast verschillende restaurants (casual en sophisticated) zijn er in het dorp bars, lounges, kunstgallerijen en boetiekjes. Whistler biedt daardoor de ideale combinatie van uitstekende ski- en snowboardmogelijkheden en ontspanning!

Wintersport Banff Canada