Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada en in 2018 uitgeroepen tot Beste Leisure Airline ter wereld. Al meer dan 30 jaar zijn ze een goede partner van Doets Reizen. Air Transat biedt tussen april en oktober directe vluchten aan vanaf Amsterdam naar Toronto, Calgary of Vancouver. Dankzij een uitgebreid netwerk van binnenlandse vluchten kunnen reizigers eventueel ook oost- en west Canada in één reis combineren.Economy Class

De Economy Class van Air Transat is een prachtig compleet product. Lederen stoelen, moodlight systeem, individueel entertainment systeem, warme maaltijd en snacks geserveerd met drankjes. U mag 23kg ruimbagage plus 10kg handbagage meenemen. Om de reiservaring een extra tintje te geven biedt Air Transat de mogelijkheid tot het boeken van vele extra’s zoals het option plus pakket met o.a. gratis stoelreservering, priority services op de luchthaven en extra bagage. Of misschien wilt u in de economy class genieten van een maaltijd van Daniel Vezina? 

Vliegschema 2019

Vluchtschema 2019: Air Transat vliegt van april t/m oktober 7 keer per week rechtstreeks van Amsterdam naar Canada.
* Toronto op: maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.
* Vancouver op: dinsdag en zaterdag.
* Calgary op: vrijdag.

Canadese bestemmingen

Air Transat heeft goede (non-stop) verbindingen met Vancouver, Calgary en Toronto. Canada ligt aan je voeten om ontdekt te worden. Kies voor het gemak van Air Transat en bezoek de imposante Niagara Falls en charmante steden in het Oosten. Of geniet van ruimte en ruige natuur tijdens een auto/campervakantie van de Nationale Parken in West-Canada. 

Vancouver Stanley Park

Goedkope vliegtickets naar Canada

Wil jij voordelig vliegen naar Canadese topbestemmingen zoals  Vancouver, Calgary of Toronto? Dan is Air Transat een perfecte match.