Stel jouw eigen camper vakantie op maat samen

37 reizen gevonden

Reisoverzicht

 • Philadelphia City Hall
  PER TREIN

  StedenTrip East USA Complete

  Oost USA, USA, Stedentrip, 14 dagen

  De ultieme stedentrip door de Verenigde Staten. Bezoek tijdens deze twee weken de grote steden aan de oostkust: Boston, New York, Philadelphia en Washington DC. Het vervoer tussen de steden gaat snel en comfortabel per Amtrak-trein van downtown naar downtown. Ideaal, want je verliest geen kostbare tijd en betaalt geen hoge parkeerkosten. Waar wacht je nog op?
 • New York City

  StedenTrip New York

  Oost USA, USA, Stedentrip, 5, 6 of 7 dagen

  Kies uit een voordelige vijf-, zes- of zevendaagse stedenreis naar New York. Je kunt kiezen uit diverse hotels en luchtvaartmaatschappijen. Deze StedenTrip is inclusief entree voor Top of the Rock. De StedenTrip maak je natuurlijk compleet met excursies of een Broadwayshow!
 • Las Vegas
  Actie

  Aanbieding Stedentrip Las Vegas

  West USA, USA, Stedentrip, 5 dagen

  Las Vegas, de City of Entertainment! Boek een stedentrip en ontdek zelf hoeveel er te doen is in deze bruisende stad. Als je van shoppen, stappen, casino's en entertainment houdt dan vind je Las Vegas zeker weten te gek!
 • The Plaza Hotel New York
  Doets Deluxe

  StedenTrip New York Deluxe

  Oost USA, USA, Stedentrip, 7 dagen

  Een 7 daagse StedenTrip New York met verblijf in een luxe hotel op Manhattan. Daarbij vlieg je met non-stop met KLM en regelt Jan Doets een luxe privé transfer tussen het hotel en de luchthaven in New York (retour). De hotels op Manhattan zijn met zorg geselecteerd. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voor advies en prijzen.
 • Meatpacking District New York
  Populair

  StedenTrip New York Totaal

  Oost USA, USA, Stedentrip, 8 dagen

  Beleef de 'Total New York Experience'; dit is de meest complete StedenTrip New York inclusief excursies zoals een Broadwayshow, een helikoptervlucht en de handige CityPASS. Haal alles uit je bezoek aan New York en boek de StedenTrip New York Totaal.
 • Washington Sqaure in Greenwicht Village New York
  PER TREIN

  StedenTrip Oost USA & Tropical Twist

  Florida, USA, Stedentrip, 14 dagen

  Een twee weekse reis langs de steden Washington DC, Philadelphia en New York. Tussen de steden reis je per trein (inclusief) en vliegt na New York door naar Miami in de Sunshine State Florida. Hier geniet je van de bruisende straten en het tropische strand. Een perfecte combinatie van prachtige steden en een relaxte afsluiter.
 • San Francisco Golden Gate Bridge

  StedenTrip New York & San Francisco

  West USA, USA, Stedentrip, 9 dagen

  Een combinatie tussen de twee leukste steden van de United States: New York en San Francisco. In beide steden verblijf je in het centrum van de stad en beleef je beide steden op de beste manier. San Francisco is trendy en boeiend en is één van de favoriete steden van Mr. America #1. Laat je verrassen door de vele excursiemogelijkheden van Jan Doets.
 • adirondacks-dome-car-amtrak-foliagetrain0916.jpg
  PER TREIN

  StedenTrip Oost Canada & New York Connection

  Oost USA, USA, Stedentrip, 14 dagen

  Speciaal voor diegenen die willen hoppen per trein van stad naar stad. Iedere stad tijdens deze treinreis is afwisselend en heeft een uniek karakter. Je bezoek het bruisende en moderne Toronto en reist per trein naar de Canadese hoofdstad Ottawa. Na Ottawa reis je per trein door naar de mooiste s...
 • Philadelphia
  PER TREIN

  StedenTrip Oost Amerika Totaal (incl. CityPasses)

  Oost USA, USA, Stedentrip, 14 dagen

  Bezoek tijdens deze twee weekse treinreis de grote steden aan de oostkust: Boston, New York, Philadelphia en Washington DC. Het vervoer tussen de steden gaat snel en comfortabel per Amtrak-trein van downtown naar downtown. Direct inbegrepen zijn je CityPASS Tickets voor Boston, New York en Philadelphia. Je bespaart hiermee enorm in de kosten en hoeft ter plaatse dus veel minder uit te geven aan must-do attracties.
 • Millennium Park, Chicago

  StedenTrip New York & Chicago

  Oost USA, USA, Stedentrip, 9 dagen

  Chicago en New York zijn een bezoek meer dan waard. Boek de stedentrip waarbij je de architectonische hoogstandjes van zowel New York als Chicago kunt bewonderen. Waar wacht je nog op?