Een reis door Atlantisch Canada staat garant voor een geweldige vakantie. De Atlantische provincies zijn geliefd om de ruige kusten, verlaten stranden, pittoreske vissersdorpjes en de vriendelijke bevolking. Een reis door Atlantisch Canada is afwisselender dan je vooraf misschien verwacht. Iedere provincie heeft namelijk haar eigen karakteristieke eigenschappen, zodat je keer op keer verrast zult worden. Doets Reizen is dé Atlantisch Canada specialist en kent iedere uithoek van dit prachtige land. Je verblijft in zorgvuldig uitgekozen hotels en kunt de reis natuurlijk op maat, naar eigen wens aan laten passen.

Bekijk onze autorondreizen in Atlantisch Canada

Reiseigenschappen van autorondreizen in Atlantisch Canada

Wij weten de mooiste plekken te vinden

Atlantisch Canada is minder bekend dan het populaire westen. Dit biedt kansen om bijvoorbeeld drukbezochte plekken te vermijden. Je ervaart zelfs in hartje hoogseizoen in Atlantisch Canada pure rust, ruimte en vrijheid. De natuur is er niet minder spectaculair. Wij brengen je op de mooiste plekjes in de maritieme provincies.

Relaxte reisopbouw

In Atlantisch Canada zijn talloze scenic routes te rijden. Vanzelfsprekend duurt dit allemaal langer dan wanneer je de saaie snelweg zou kiezen. Daarom is de reisopbouw zorgvuldig uitgestippeld zodat je daadwerkelijk tijd hebt voor het maken van wandelingen, boottochten en relaxmomentjes.

Maatwerk

Maatwerkreis Atlantisch Canada? Geen probleem! Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en voorkomen en maken op basis van deze informatie met plezier een op maat gemaakte reis. Je kunt altijd op ons advies rekenen want wij kennen Atlantisch Canada op ons duimpje!

Deskundig reisadvies

Diverse reisspecialisten hebben reiservaring in Atlantisch Canada. Of het nu gaat om Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island of Newfoundland? Wij hebben iedere uithoek zelf gezien en ervaren. Wij zijn in staat jouw de droomreis van je leven te leveren.