Noordwest-Amerika is ruig, nog vrij onontdekt en heeft fantastische natuurschatten. Crater Lake NP, de ongerepte Oregon Coast, het gematigde regenwoud van Olympic NP en imposante watervallen. Tel daar de trendy en bruisende steden Seattle en Portland bij op en je hebt de perfecte vakantiebestemming voor jouw autorondreis! Noordwest-Amerika is wonderschoon en divers, een echte aanrader!

Bekijk onze autorondreizen in Noordwest Amerika

Reiseigenschappen van autorondreizen in Noordwest Amerika

De Umpqua Highway

De Umpqua Highway is een onontdekte scenic route welke jij tijdens jouw roadtrip kan rijden. De scenic route heeft fantastische hike trails en imposante watervallen. Hier ben je echt één met de natuur en kan je genieten van al het natuurschoon. Aan het einde van de Umpqua Highway vind je zelfs natuurlijke hotsprings. Deze hotsprings zijn erg populair bij de hippies, ze komen er graag om te chillen. Ze doen dit wel graag naakt.

Umpqua Highway, Oregon

Wij kunnen alle reizen aanpassen naar jouw droomreis!

Al onze reizen zijn compleet op maat aan te passen naar jouw droomreis, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een complete reis op maat te laten samenstellen. Wij helpen je graag met het samenstellen en realiseren van jouw droomreis naar aanleiding van onze eigen reiservaringen.

Oregon Coast

De beste accommodaties, geschikt voor elk budget

Wij selecteren voor jou de beste accommodaties, geschikt voor elk budget. De accommodaties liggen altijd op de hotspots in het Nationale Park of in het centrum van de stad.

Olympic NP in Washington State