Doets Reizen is dé Canadaspecialist van Nederland en België. Dankzij onze zorgvuldig samengestelde autoreizen, maak je in een rustig tempo kennis met de gletsjers, bossen, meren en het wildife van West-Canada. Wij bieden de beste kwaliteit tegen het voordeligste tarief, omdat we de reis direct bij de bron inkopen. De autovakanties zijn compleet en in de meeste gevallen inclusief onvergetelijke excursies. Je kunt tijdens de boeking je droomauto uitkiezen en optioneel extra activiteiten reserveren. Onze autoreizen door West-Canada zijn uniek door de uitgebalanceerde reisroutes en goede kwaliteit hotels op de beste locaties in het natuurpark of centrum van de stad. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten, we gaan graag aan de slag met het samenstellen van jouw maatwerkreis naar Canada.

Bekijk onze autorondreizen in West Canada

Reiseigenschappen van autorondreizen in West Canada

Uitgebalanceerde routes

In West Canada kun je fantastische hikes maken, excursies ondernemen en genieten van indrukwekkende uitzichtpunten. Daarom is het van groot belang dat de reisroutes goed in elkaar zitten, zodat jij ter plaatse geen stress ervaart en niets hoeft over te slaan. Een goed voorbeeld is de onderbreking halverwege de Icefields Parkway tussen Banff en Jasper National Park.

Icefields Parkway

Onvergetelijke wildlife safari's

In West-Canada leven veel bijzondere dieren zoals orka's, walvissen, zwarte en grizzly beren, elanden, roofvogels etc. Om je reis nog onvergetelijker te maken ga je op natuurlijk op safari. Mocht een whalewatch of bearwatch ontbreken in de bestaande reis? Geen probleem, je voegt ze eenvoudig via onze offertetool, toe aan je droomvakantie.

Blue River Safari

Veerboot overtochten

Tijdens de meeste West-Canada autovakanties breng je een bezoek aan het prachtige Vancouver Island. Dit eiland is niet verbonden met bruggen of tunnels, dus zal je gebruik moeten maken van de veerboot. Tijdens jouw vakantie wil je natuurlijk niet onnodig hoeven wachten. Wij reserveren daarom direct de veerboot overtochten van BC Ferries, op het beste tijdstip dat past in jouw persoonlijke reisschema.

Aan boord van BC Ferries in Canada

Kwaliteit voor ieder budget

Doets Reizen koopt accommodaties direct bij de bron in, zonder gebruik te hoeven maken van dure inkooporganisaties. Hierdoor bieden wij tegen een scherpe prijs, hoogwaardige kwaliteit accommodaties aan. De accommodaties zijn door ons goedgekeurd op sfeer, locatie en prijs. Of het nu een super deluxe lodge aan Moraine Lake is, of een toeristenklasse hotel in Wells Gray Park? Of het nu gaat om toeristenklasse hotels of exclusieve natuurlodges, de kwaliteit en locatie zijn altijd goed!