Rode rotsen, woestijnen, bruisende metropolen, groene bossen en hoge bergen, Zuidwest-Amerika is divers en fascinerend. Ontdek de imposante Grand Canyon, het Hollywood van de sterren, de gigantische cactussen in zuid Arizona en de prachtige Californian coast. Ook Yosemite NP, San Francisco, Bryce Canyon NP en Monument Valley kan je bezoeken tijdens jouw roadtrip door Zuidwest-Amerika. Hit the road!

Bekijk onze autorondreizen in Zuidwest Amerika

Reiseigenschappen van autorondreizen in Zuidwest Amerika

Tips voor de California Coast

De California Coast (Highway 1) tussen San Francisco en Los Angeles is één van de mooiste routes ter wereld. Ons advies: 1. Rijd de kustroute altijd van noord naar zuid, zo zit je aan de goede kant van de weg en kan je optimaal genieten van de uitzichten. 2. Plan 2 overnachtingsstops in zodat je optimaal de tijd hebt om te genieten van het gebied. 3. De Big Sur is het allermooiste gedeelte van de Highway 1. Zorg ervoor dat je deze route na de lunch gaat rijden, in de ochtend hangt er altijd mist.

Big Sur, Highway 1 in California

Verblijf IN de Nationale Parken

Wist je dat je ook IN de Nationale Parken kan verblijven? De meeste Nationale Parken hebben een accommodatie midden in het park waardoor je écht van de natuur kunt genieten. Een unieke ervaring!

Bryce Canyon Lodge Cabin Utah.

Beleef Zuidwest Amerika en boek direct unieke excursies

Wij kunnen bij boeking direct unieke excursies voor je reserveren zodat je Zuidwest Amerika écht beleeft. Ga bijvoorbeeld fietsen over de Golden Gate Bridge, maak een helikoptervlucht boven de Grand Canyon, verken de rode rotsen van de Oak Creek Canyon in Arizona per fel roze jeep, bezoek een fenomenale show in Las Vegas of ga met een navajo gids mee Monument Valley in. Ontdek en beleef!

San Francisco in California