Stel jouw eigen camper vakantie op maat samen

178 reizen gevonden

Autorondreizen

 • Pacific Rim National Park
  Korting

  Mrs. Canada Favorites

  West Canada, Canada, Autorondreis, 22 dagen

  Alle favoriete bestemmingen van Mrs. Canada zijn vertegenwoordigd in deze drieweekse autovakantie. Extra leuk is het bezoek aan Vancouver Island met als hoogtepunt Pacific Rim National Park. Natuurlijk bezoek je tijdens deze reis ook nationale parken als Yoho, Banff en Jasper.
 • Mrs. Canada en haar gezin boven op Whistler Mountain.
  Actie

  Droomreis West-Canada (vanuit Vancouver)

  West Canada, Canada, Autorondreis, 19 dagen

  Droom je van een geweldige autovakantie in Canada die in het teken staat van de overweldigende natuurparken, wilde dieren en gezellige steden? Dit is de reis die je altijd al wilde maken! Deze individuele autovakantie begint in Vancouver en eindigt in Calgary en beschikt over de mooiste bezienswaardigheden van het westen, inclusief must-do wildlife safari's en excursies. Met recht een van de meest populaire Jan Doets vakanties.
 • Moraine Lake
  Actie

  Droomreis West-Canada (vanuit Calgary)

  West Canada, Canada, Autorondreis, 19 dagen

  Droom je van een geweldige autovakantie in Canada die in het teken staat van de overweldigende natuurparken, wilde dieren en gezellige steden? Dit is de reis die je altijd al wilde maken! Je reis begint in Calgary en eindigt in Vancouver. Ze beschikt over de mooiste bezienswaardigheden van het westen, inclusief must-do wildlife safari's en excursies.
 • Voyage to the Falls Boat Tour
  Populair

  Mrs. Canada Favorites Oost Canada

  Oost Canada, Canada, Autorondreis, 15 dagen

  Een verrassende autoreis van Mrs. Canada in Oost-Canada. Dit deel van het land biedt een spannende mix van steden en uitgestrekte natuur. Het ruige Algonquin Park, de Laurentians, St. Lawrence River en de Niagara-watervallen zijn indrukwekkend. Je maakt in zo'n twee weken kennis met al het goede van Oost-Canada. Nu inclusief kortingen van Air Canada of Air Transat.
 • Grand Canyon
  Actie

  AANBIEDING: Gouden Staten vanuit San Francisco - 23 dgn

  West USA, USA, Autorondreis, 23 dagen

  Dé bestseller van Jan Doets! Een autorondreis door West-Amerika, die je de belangrijkste hoogtepunten als de Grand Canyon, San Francisco, Yosemite NP en Big Sur laat zien. Uiteraard is de reis op maat aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.
 • Horseshoe Bend bij Page
  Populair

  New York & West USA Connection

  West USA, USA, Autorondreis, 23 dagen

  Deze droomreis begint in New York City. Vervolgens vlieg je door naar Zuidwest-USA en bezoek je onder andere de wereldberoemde hoogtepunten zoals de Grand Canyon NP, Bryce NP, Zion NP, Death Valley, LA, Yosemite NP en San Francisco. Een perfecte mix van natuur en steden en een van de meest populaire Jan Doets vakanties!
 • Bryce Canyon
  Actie

  Doets Super Deal vanuit San Francisco

  West USA, USA, Autorondreis, 17 dagen dagen

  Deze autovakantie start je in San Francisco, the City by the Bay en een van de favoriete steden van Mr. America #1. Tip: maak hier zeker een fietstocht over de Golden Gate Bridge. Na San Francisco ga je naar de prachtige natuur van California. Je bezoekt achtereenvolgens Yosemite NP en Sequoia NP...
 • Grand Canyon
  Actie

  Doets Super Deal vanuit Las Vegas

  West USA, USA, Autorondreis, 13 dagen

  Deze autovakantie start in het bruisende Las Vegas, de City of Entertainment. Bezoek een show, waag een gokje in het casino en bekijk de unieke themahotels. Vanuit Las Vegas reis je richting Bryce Canyon NP. De prachtige rode rotsen, de bijzondere vormen en de prachtige wandelingen die je hier ku...
 • Sedona
  Actie

  AANBIEDING: Gouden Staten vanuit San Francisco 16 dgn

  West USA, USA, Autorondreis, 16 dagen

  Dit is dé bestseller van Jan Doets! Een unieke autorondreis door West-Amerika met indrukwekkende hoogtepunten: de Grand Canyon, San Francisco, Yosemite National Park, Los Angeles en natuurlijk de prachtige Big Sur. Je verblijft op top locaties in of nabij de hotspots!
 • StedenTrip New York City
  Familie

  Oostkust Totaal

  Oost USA, USA, Autorondreis, 21 dagen

  Geniet van alle hoogtepunten van de oostkust van Amerika tijdens deze 21-daagse reis. Je start in de hoofdstad van Amerika, Washington DC. Vervolgens rijd je door naar de immense Niagara Falls. Uiteraard mag een bezoek aan 'the Big Apple' niet ontbreken en hier verblijf je drie nachten. Na New York City vlieg je naar Florida, waar je start in Orlando. Bezoek hier de vele fantastische attractie/themaparken. Geniet van de prachtige stranden bij Fort Myers, St. Pete Beach en de Keys. Je vliegt terug vanaf Miami.