Vanaf de top van het stadhuis van Philadelphia kijkt het standbeeld van de legendarische William Penn trots uit over zijn stad. En trots mag hij zijn op de stad die hij stichtte in 1682, want Philadelphia is een juweel met het allerbeste aanbod op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis en - dankzij de befaamde 'Philly cheesesteak' - misschien ook wel op culinair gebied! De 'City of Brotherly Love' is de bakermat van het moderne Amerika.

Bekijk ons aanbod in Philadelphia


Independence National Historic Park

Philadelphia gaat hand in hand met veel van de belangrijkste momenten uit de Amerikaanse geschiedenis. Dat merk je vooral bij het indrukwekkende Independence National Historical Park. Trek zeker een volle dag uit voor een bezoek, want hier is namelijk de fundering gelegd voor het moderne Amerika. Zo vind je er de Congress Hall en de Independence Hall, waar de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring en de Amerikaanse grondwet werden ondertekend, maar ook het Liberty Bell Center met de iconische Liberty Bell. Zorg dat je op tijd bent, want de tours langs de indrukwekkende vrijheidssymbolen zijn enorm populair!


Meer informatie over Philadelphia?

Wil je Philadelphia bezoeken als stedentrip? Als stop-over of als onderdeel van je rondreis? Wij helpen je graag om alles uit te zoeken.