Camper & Car City

Onze Camper & Car City* bestaat uit onze eigen Road Bear RV campers (A Class en C23-26 ft), alsook onze eigen populaire C25 camper van Cruise America. Zoveel Amerikaanse campers op één plek is uniek in Nederland en zelfs in heel Europa!

Wil je eens met eigen ogen zien hoe zo'n Amerikaanse camper er van binnen en van buiten uitziet? Kom een kijkje nemen! Je kunt achter het stuur kruipen, de bedden uitproberen en een uitstekende indruk krijgen van de leefruimte en enorme opbergruimte in de campers. 

Stoere bak?

Geen camper, maar een auto huren? Doe eens gek en huur een stoere bak. Wij hebben een Ford Mustang Cabrio voor de deur staan. Kom kijken en neem plaats achter het stuur. 

Waarom een bezoek waard?

  • Je krijgt een veel beter idee van wat je ter plaatse in Amerika of Canada kunt verwachten qua camperfaciliteiten en grootte van voertuigen.
  • Door de variaties aan voertuigen krijg je in onze Camper en Car City een perfecte indruk van welk campertype het beste bij jou past. 
  • Je waant je in onze Camper & Car City al op de scenic highways van Noord Amerika!
  • Je kennis over het reizen met een camper wordt verbreed, waardoor je ter plaatse nog beter voorbereid op pad kunt gaan.

Wij verwelkomen je graag op ons kantoor in Heerhugowaard.


*Het kan voorkomen dat één of meerdere voertuigen niet aanwezig zijn op kantoor vanwege onderhoud of PR doeleinden elders in het land.