Camperreizen West Amerika

Reizen per camper is een prachtige manier om een vakantie in West Amerika te beleven. De highways en scenic routes zullen jou een gevoel van ultieme vrijheid geven als je met de camper door de adembenemend mooie landschappen toert! Dit gebied is afwisselend, fascinerend en voornamelijk bekend om haar vele Nationale Parken. Groene natuur, rode rotsen, kolkende watervallen, bergen, wildlife... Dit gebied biedt dan ook de perfecte omgeving voor de mooiste camperreizen van Noord Amerika.  

Creëer zelf jouw West Amerika camperreis op maat!

Interesse in een offerte op maat? Via onze online campertool kun je zelf jouw camperreis door West Amerika samenstellen op basis van jouw wensen qua huurperiode, vliegtickets en campertype.

 • Road Bear RV in Monument Valley, Utah
  Nieuw

  Stedentrip New York City & Camperreis West USA

  West USA, USA, Camperreis, 23 dagen

  Beleef New York City, de meest iconische stad van Amerika, en vlieg aansluitend door naar de Amerikaanse westkust voor een onvergetelijke camperreis! Deze reis combineert beide elementen, waarbij je eerst optimaal geniet van het New Yorkse stadsleven en vervolgens in eigen tempo kunt reizen langs de talloze highlights van West Amerika met een luxe topcamper van Road Bear RV. Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten!
 • Hit the road met Road Bear RV!
  2 excursies

  CampingTrip West Amerika vanuit San Francisco

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 25 dagen

  'Hit the scenic highways of America!' De
  Amerikaanse westkust is bij uitstek een droombestemming voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist per camper door een gevarieerd en adembenemend mooi landschap en beleeft de reis van je leven! Jan Doets America Tours bezorgt jou een zorgeloze campervakantie waarbij overnachtingen op campings op toplocaties zijn inbegrepen. Vanuit de sfeervolle straten van San Francisco begin je per camper aan een onvergetelijke en afwisselende reis. Hoogtepunten als Los Angeles, de duizelingwekkende diepte in Grand Canyon National Park, het avontuurlijke Moab, het kleurrijke Zion National Park, Las Vegas en de sprookjesachtige watervallen van Yosemite National Park zijn slechts enkele van de tussenstops op deze ontdekkingsreis door één van de meest spectaculaire landschappen ter wereld! Dit is een droomreis die je je hele leven niet meer zult vergeten!
 • Een prachtige tussenstop onderweg!
  Bijzonder

  CampingTrip Rockies & Yellowstone vanuit Denver

  West USA, USA, Camperreis, 25 dagen

  De machtige Rocky Mountains liggen aan je voeten tijdens deze onvergetelijke campervakantie! Je reist per camper door een gevarieerd en adembenemend mooi landschap en beleeft de reis van je leven! Jan Doets America Tours bezorgt jou een zorgeloze campervakantie waarbij overnachtingen op campings op toplocaties zijn inbegrepen. Vanuit de "Mile High City" Denver begin je per camper aan een avontuurlijke en afwisselende reis. Iconische hoogtepunten als Mount Rushmore National Memorial, Yellowstone National Park, de machtige bergpieken van Grand Teton National Park, Salt Lake City, het avontuurlijke Moab en de ongereptheid van Black Canyon of the Gunnison National Park zijn slechts enkele van de tussenstops tijdens deze reis door één van de meest gevarieerde landschappen ter wereld! Dit is een droomreis die je je hele leven niet meer zult vergeten!
 • Een 'pitstop' onderweg...
  Populair

  Camperreis San Francisco

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Hit the scenic highways of America! De Amerikaanse westkust is bij uitstek een droombestemming voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist met een compleet uitgeruste camper van Road Bear RV door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West Amerika en beleeft de reis van je leven! Met de camper ben je helemaal vrij om te ontdekken wat je maar wilt. Van de adembenemende diepte in Grand Canyon National Park tot de sprookjesachtige watervallen van Yosemite National Park, en van de pittoreske plaatsjes aan de California Coast tot de bruisende straten van San Francisco. In de avonduren kan je de opgedane reiservaringen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het knisperende kampvuur of bij de barbecue. Een droomreis die je je hele leven niet meer vergeet!
 • Road Bear RV in Las Vegas
  Populair

  Camperreis Las Vegas

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Een complete en individuele camperreis met 5 sterren Road Bear RV camperhuur, internationale vlucht naar Las Vegas, 1 hotelovernachting bij aankomst in Las Vegas en 1 overnachting na het inleveren van de camper, en 1 campingovernachting. Je hebt de volledige mogelijkheid om je reis met de camper in Noord Amerika geheel naar eigen wens in te vullen. Alle kosten van de Camperreis Las Vegas zijn all-in, dus je hebt in één oogopslag zicht op de totale reissom.
 • Met de camper naar Hollywood!
  Populair

  Camperreis Los Angeles

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Hit the scenic highways of America! De westkust van de Verenigde Staten is bij uitstek een droombestemming voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist met een camper van Road Bear RV zorgeloos door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West Amerika en beleeft de reis van je leven! Met de camper ben je helemaal vrij om te ontdekken wat je maar wilt; van de adembenemende diepte in Grand Canyon National Park tot de sprookjesachtige watervallen van Yosemite National Park. Van de pittoreske plaatsjes aan de California Coast tot de glitter en glamour van Hollywood en Beverly Hills! In de avonduren kun je de opgedane reiservaringen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het knisperende kampvuur of bij de barbecue. Een droomreis die je je hele leven niet meer vergeet!
 • Met Road Bear RV onderweg!

  Camperreis Denver

  Rockies & Texas, USA, Camperreis, 20 dagen

  Hit the scenic highways of America! 'The Mile High City' Denver is bij uitstek een perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist met een compleet uitgeruste Road Bear RV camper door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West-Amerika en beleeft de reis van je leven! Met de camper ben je helemaal vrij om te ontdekken wat je maar wilt. Van de spectaculaire bergpieken in Rocky Mountain National Park tot de sprookjesachtige geisers en waterbronnen van Yellowstone National Park. Van de pittoreske cowboyplaatsjes in de staten Wyoming en Montana tot de imposante rotsformaties in Monument Valley. In de avonduren kun je de opgedane reiservaringen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het knisperende kampvuur of bij de barbecue. Een droomreis die je je hele leven niet meer vergeet!