In de ochtend geniet je aan de picknicktafel bij je camperplaats van een heerlijk ontbijtje met een vers kopje koffie. Je maakt je klaar voor een nieuwe reisdag vol avontuur. Gedurende de dag parkeer je de camper bij een van de vele smaragdgroene of azuurblauwe meren omringd met majestueuze bergtoppen en machtige gletsjers. Een avontuurlijke wandeling leidt je door de schitterende natuur. De pootafdrukken naast het pad bevestigen dat je in 'berenland' bent. In de avond geniet je bij het kampvuur en onder een heldere sterrenhemel na van een prachtige dag.

Overzicht camperreizen Canada


De beste kwaliteit aan campers

In Canada werkt Jan Doets samen met veel gerenommeerde camperverhuurders, welke samen met ons net dat ene stapje extra zetten om onze reizigers een fantastische reiservaring te bieden. Het aanbod aan verschillende campertypes is in de loop der tijd uitgebreid, waardoor er voor jouw reiswensen altijd een geschikt campertype is te vinden!

Cruise Canada onderweg over de Icefields Parkway

Vrijheid blijheid

Onze arrangementen zijn compleet met vlucht, eerste verplichte hotelovernachting, 1 campingovernachting en uiteraard de 5 sterren camper. De camper is compleet qua kilometers, persoonlijke- en camperuitrustingen. De camper staat 17 nachten tot je beschikking. Beslis zelf de route en aantal nachten per locatie. Uiteraard adviseren wij je graag hierover en is het mogelijk om de campings vooraf te reserveren via ons.

Met de camper toeren over de Moraine Lake Road

Weet waar je aan toe bent

Bij Jan Doets houden we van verrassingen, want we willen immers dat je ter plaatse nog meer reisbeleving hebt dan wat je voorafgaand aan je vertrek had kunnen dromen. We houden echter niet van onaangename verrassingen, zoals hoge drop off kosten plus lokale belastingen die je ter plaatse nog moet betalen. Daarom ben je er bij Jan Doets altijd zeker van dat jouw geboekte camperhuur in Canada compleet is. Eventuele drop off kosten betaal je reeds bij boeking, zodat je profiteert van gunstige tarieven, maar bovenal zodat je voorafgaand aan je reis weet waar je aan toe bent!

Cruise Canada Icefields Parkway Alberta

Stel zelf je maatwerk camperreis samen

Met onze handige online camper tool stippel je binnen een paar stappen eenvoudig jouw camperreis helemaal op maat samen. In 1 oogopslag zie je de mogelijkheden en reiskosten voor jouw droomreis!

Op pad met de camper van Traveland RV