Stel jouw eigen camper vakantie op maat samen

19 reizen gevonden

Camperreizen

 • Bijzondere dieren onderweg!
  Actie

  Aanbieding: camperreis West Canada vanuit Edmonton

  West Canada, Canada, Camperreis, 17 dagen

  Edmonton is de toegangspoort tot de machtige Canadian Rockies en de uitgestrekte prairies van Alberta. Ontdek vanuit deze stad de pracht van West Canada met een camper van Fraserway RV. De vluchten met KLM, de eerste hotelovernachting en full inclusive camperhuur zijn inbegrepen. Wat je ook wilt gaan ontdekken, met de camper ben je helemaal vrij om zelf jouw reisroute in te vullen.
 • Een 'pitstop' onderweg...
  Populair

  Camperreis San Francisco

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Hit the scenic highways of America! De Amerikaanse westkust is bij uitstek een droombestemming voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist met een compleet uitgeruste camper van Road Bear RV door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West Amerika en beleeft de reis van je leven! Met de camper ben je helemaal vrij om te ontdekken wat je maar wilt. Van de adembenemende diepte in Grand Canyon National Park tot de sprookjesachtige watervallen van Yosemite National Park, en van de pittoreske plaatsjes aan de California Coast tot de bruisende straten van San Francisco. In de avonduren kan je de opgedane reiservaringen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het knisperende kampvuur of bij de barbecue. Een droomreis die je je hele leven niet meer vergeet!
 • Mount Robson
  Early Bird!

  CampingTrip West Canada Classic Explorer

  West Canada, Canada, Camperreis, 25 dagen

  Een complete en individuele rondreis per camper vanuit Vancouver langs de afwisselende highlights van West Canada. Deze reis omvat all inclusive camperhuur bij camperverhuurder Fraserway RV, internationale vlucht naar en vanaf Vancouver, 2 hotelovernachtingen, 21 campingovernachtingen en leuke excursies waarmee je de reis nog beter kunt beleven. Alle kosten zijn all-inclusive, waardoor je weet waar je aan toe bent en zorgeloos kunt genieten van de reis.
 • Hit the road met Road Bear RV!
  2 excursies

  CampingTrip West Amerika vanuit San Francisco

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 25 dagen

  'Hit the scenic highways of America!' De
  Amerikaanse westkust is bij uitstek een droombestemming voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist per camper door een gevarieerd en adembenemend mooi landschap en beleeft de reis van je leven! Jan Doets America Tours bezorgt jou een zorgeloze campervakantie waarbij overnachtingen op campings op toplocaties zijn inbegrepen. Vanuit de sfeervolle straten van San Francisco begin je per camper aan een onvergetelijke en afwisselende reis. Hoogtepunten als Los Angeles, de duizelingwekkende diepte in Grand Canyon National Park, het avontuurlijke Moab, het kleurrijke Zion National Park, Las Vegas en de sprookjesachtige watervallen van Yosemite National Park zijn slechts enkele van de tussenstops op deze ontdekkingsreis door één van de meest spectaculaire landschappen ter wereld! Dit is een droomreis die je je hele leven niet meer zult vergeten!
 • Met de camper bij Grand Canyon National Park
  3 excursies

  CampingTrip Gouden Staten vanuit San Francisco

  West USA, USA, Camperreis, 21 dagen

  De "gouden staten" California, Arizona en Nevada vormen een deel van Amerika waar je superlatieven tekort komt! Een gigantisch scala aan de meest spectaculaire en meest iconische Amerikaanse highlights zijn hier te vinden. Je reist per camper door het adembenemend mooie landschap en beleeft de ultieme roadtrip-ervaring! Jan Doets America Tours bezorgt jou een zorgeloze campervakantie waarbij overnachtingen op campings op toplocaties zijn inbegrepen. Vanuit San Francisco reis je per camper langs talloze hoogtepunten, zoals de kust van California, het veelzijdige Los Angeles, de enorme cactussen bij Tucson, het indrukwekkende Grand Canyon National Park, Las Vegas en de watervallen en sequoia's van Yosemite National Park! Onderweg geniet je zorgeloos van dit ongekende reisavontuur!
 • Kamperen op prachtige locaties!
  Actie

  Camperreis Vancouver met Air Transat

  West Canada, Canada, Camperreis, 22 dagen

  De natuurwonderen van West Canada liggen aan je voeten tijdens deze camperreis! De full inclusive huur van een 5-sterren camper van Fraserway RV, de internationale vlucht per Air Transat naar en vanaf Vancouver, twee hotelovernachtingen bij aankomst in downtown Vancouver, tickets voor de spectaculaire FlyOver Canada excursie, tickets voor de Sea to Sky Gondola en één campingovernachting zijn inbegrepen. Je hebt de volledige mogelijkheid om je reis met de camper geheel naar eigen wens in te vullen. Dit wordt de reis van je leven!
 • Een prachtige tussenstop onderweg!
  Bijzonder

  CampingTrip Rockies & Yellowstone vanuit Denver

  West USA, USA, Camperreis, 25 dagen

  De machtige Rocky Mountains liggen aan je voeten tijdens deze onvergetelijke campervakantie! Je reist per camper door een gevarieerd en adembenemend mooi landschap en beleeft de reis van je leven! Jan Doets America Tours bezorgt jou een zorgeloze campervakantie waarbij overnachtingen op campings op toplocaties zijn inbegrepen. Vanuit de "Mile High City" Denver begin je per camper aan een avontuurlijke en afwisselende reis. Iconische hoogtepunten als Mount Rushmore National Memorial, Yellowstone National Park, de machtige bergpieken van Grand Teton National Park, Salt Lake City, het avontuurlijke Moab en de ongereptheid van Black Canyon of the Gunnison National Park zijn slechts enkele van de tussenstops tijdens deze reis door één van de meest gevarieerde landschappen ter wereld! Dit is een droomreis die je je hele leven niet meer zult vergeten!
 • Vancouver - Stanley Park
  Populair

  Camperreis Vancouver

  West Canada, Canada, Camperreis, 22 dagen

  Een complete individuele camperreis, inclusief huur van een 5-sterren camper van Fraserway RV, de internationale vlucht naar en vanaf Vancouver, twee hotelovernachtingen bij aankomst in downtown Vancouver, tickets voor de spectaculaire FlyOver Canada excursie, en één campingovernachting. Je hebt de volledige mogelijkheid om je reis met de camper in Noord Amerika geheel naar eigen wens in te vullen. Alle genoemde kosten van de Camperreis Vancouver zijn all-inclusive, dus in één oogopslag heb je zicht op de totale reissom.
 • Met de camper naar Hollywood!
  Populair

  Camperreis Los Angeles

  Zuid West Amerika, USA, Camperreis, 20 dagen

  Hit the scenic highways of America! De westkust van de Verenigde Staten is bij uitstek een droombestemming voor een onvergetelijke campervakantie. Je reist met een camper van Road Bear RV zorgeloos door het gevarieerde en spectaculaire landschap van West Amerika en beleeft de reis van je leven! Met de camper ben je helemaal vrij om te ontdekken wat je maar wilt; van de adembenemende diepte in Grand Canyon National Park tot de sprookjesachtige watervallen van Yosemite National Park. Van de pittoreske plaatsjes aan de California Coast tot de glitter en glamour van Hollywood en Beverly Hills! In de avonduren kun je de opgedane reiservaringen nogmaals in je hoofd laten afspelen en heerlijk nagenieten bij het knisperende kampvuur of bij de barbecue. Een droomreis die je je hele leven niet meer vergeet!
 • Een scenic view onderweg.
  Populair

  CampingTrip West Canada from Rockies to Ocean

  West Canada, Canada, Camperreis, 24 dagen

  Een complete en individuele camperreis vanuit Calgary naar Vancouver; van de Canadian Rockies naar de kusten van de Pacific Ocean. Deze reis is Inclusief all inclusive camperhuur bij camperverhuurder Fraserway RV, een internationale vlucht naar Calgary en terug vanuit Vancouver, 1 hotelovernachting bij aankomst, 2 hotelovernachtingen na het inleveren van de camper, 20 campingovernachtingen en diverse excursies op toplocaties. Alles is voor je geregeld en alle kosten zijn all inclusive, dus je kunt zorgeloos en optimaal genieten van je reis!