De Indian Summerperiode in het noordoostelijk gelegen New England, de zwoele zomers langs de schitterende kustlijn van North Carolina en wereldsteden die 24 uur per dag bruisen; in Oost-Amerika beleef je ieder moment van het jaar een onvergetelijke reis! Vanuit steden als New York, Boston of Philadelphia reis je per camper door een gevarieerd landschap, waarbij sfeervolle en historische dorpjes worden afgewisseld met glooiende landschappen, uitgestrekte bossen, riviertjes en verrassend mooie natuurparken als Acadia National Park en Shenandoah National Park. Het is niet moeilijk verliefd te worden op Oost-Amerika!

Bekijk onze camperreizen in Oost Amerika

Reiseigenschappen van camperreizen in Oost Amerika

Advies voor jouw droomreis

De bezienswaardigheden en reisseizoenen binnen Oost Amerika zijn zo ongekend divers, dat het een uitdaging kan zijn om zelf een efficiënte reisroute samen te stellen. Voor New England gelden bijvoorbeeld andere reisseizoenen dan voor het gebied ten zuiden van Washington D.C.. Jan Doets voelt zich helemaal thuis in Oost Amerika, en wij kunnen aan de hand van onze eigen reiservaringen een passend advies geven over de beste reisroutes en de beste reisperiodes voor een onvergetelijke campervakantie in dit gebied.

Op pad met de camper van El Monte RV tijdens de Indian Summer

De leukste reiscombinaties

Van het historische Boston tot het indrukwekkende Washington D.C.; in Oost Amerika vind je een aaneenschakeling van de leukste Amerikaanse steden! Bij Jan Doets boek je voorafgaand en / of aansluitend aan jouw camperreis eenvoudig leuke hotels, waarbij je verblijft in het hart van de stad. Ideaal voor als je na de heenreis nog even wilt acclimatiseren, of juist ideaal wanneer je na afloop van een afwisselende campervakantie in Oost Amerika nog even wilt bijkomen van alle opgedane indrukken!

Campinginformatie

In Oost Amerika vind je een scala aan campingmogelijkheden, variërend van eenvoudige campings zonder aansluitmogelijkheden, tot campings met meer luxe en veel faciliteiten. Wij kunnen jou adviseren waar je de leukste campings kunt vinden die passen bij jouw reiswensen, en je tevens voorzien van alle campinginformatie die je nodig hebt voor het uitstippelen van jouw roadtrip door Oost Amerika. Welke campings zijn bijvoorbeeld geopend tijdens bepaalde reisseizoenen en wat zijn de bijkomende kosten? Jan Doets biedt alle informatie onder één dak!

Road Bear RV camper Cape Hatteras National Seashore, North Carolina

Veel keuze aan campertypes

Steeds meer reizigers ontdekken de pracht en diversiteit van Oost Amerika als vakantiebestemming. Het gebied raakt dan ook steeds meer in trek en veel gerenommeerde camperverhuurders beschikken tegenwoordig dan ook over een verhuurlocatie aan de Amerikaanse Oostkust. Jan Doets werkt in dit gebied samen met de grootste camperverhuurders en weet op basis van jouw reiswensen en reisgezelschap de beste camper vast te leggen voor jouw reis in Oost Amerika!

Met de camper op de ferry bij de Outerbanks