Vanuit de grootste en meest kosmopolitische stad van Canada sta je met de camper binnen drie uur in een immens groot natuurgebied, waar de kans dat je een eland ziet pootjebaden aanzienlijk groter is dan de kans dat je andere mensen tegenkomt! En vanuit een stad waar het voelt alsof je door de straten van Parijs loopt, sta je binnen datzelfde tijdsbestek in een national park bestaande uit een schitterend eilandenrijk! Een campervakantie in Oost-Canada laat je kennismaken met een unieke bestemming. Wat trouwens ook zo fijn is aan Oost-Canada: het is vanuit Europa gezien heerlijk dichtbij!

Neem contact met ons op voor vragen over camperreizen in Oost Canada

Reiseigenschappen van camperreizen in Oost Canada

Gunstige vliegtijden en tarieven

Oost Canada ligt praktisch om de hoek bij Europa! Daardoor zijn er veel mogelijkheden om tussen Europa en Oost Canada rechtstreeks te vliegen. Tussen Toronto en Amsterdam worden bijvoorbeeld dagelijks rechtstreekse vluchten uitgevoerd. Bij Doets Reizen krijg je alle vliegmogelijkheden overzichtelijk gepresenteerd, en krijg je helder advies over welke vluchten het beste passen bij jouw camperreis in Oost Canada.

De mooiste campings in Oost Canada

In Oost Canada vind je legio mogelijkheden wat betreft campings. Doets Reizen kan je veelal uit eigen ervaring adviseren over de leukste campings in het gebied. Zo beschikt de provincie Ontario bijvoorbeeld over prachtige campings in de Provincial Parks, waarbij je verblijft op camperplaats te midden van schitterende natuur! Veel van deze Provincial Park campings kunnen wij vooraf voor jou boeken via onze leverancier in Canada.

CanaDream camper op pad in Algonquin Provincial Park

Advies voor reisroutes

In vergelijking met West Canada, vormt Oost Canada voor veel mensen een relatief onbekende bestemming. Wat zijn de mooiste plekken? Welke routemogelijkheden biedt Oost Canada? Hoe plan in mijn camperreis door Oost Canada zo efficiƫnt mogelijk in? Bij Doets Reizen krijg je antwoord op deze en nog veel meer vragen die mogelijk opspelen bij het plannen van jouw droomreis per camper door Oost Canada!

Op pad door Oost Canada met de camper

De mooiste reisbeleving

Doets Reizen stelt alles in het werk om jou een onvergetelijke droomreis te laten beleven in Oost Canada. Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze leveranciers in het gebied. Al jaren werken wij samen met de beste camperverhuurders in Oost Canada, die samen met ons alles in het werk stellen om van jouw campervakantie de mooiste reis van jouw leven te maken. Wij vinden samen met onze leveranciers altijd een campertype dat het beste past bij jouw reis en kunnen je reis aanvullen met onvergetelijke excursies die jouw reisbeleving nog mooier maken.

Toeren door Oost Canada met de camper van Owasco RV