Centraal gelegen in één van de mooiste natuurgebieden van West-Canada, maar toch rustig gelegen. De Cathedral Mountain Lodge in Yoho National Park is een verborgen juweeltje die maar weinig mensen weten te vinden.

Bekijk het reisaanbod

Centrale ligging in Yoho National Park

Yoho National Park herbergt spectaculaire bezienswaardigheden zoals de torenhoge Takakkaw Falls en het turquoise Emerald Lake. Yoho grenst aan Banff National Park zodat Lake Louise, Moraine Lake en talloze andere highlights binnen no-time te bezoeken zijn. 

Rustiek

Ontloop de drukte op veel andere plekken in de Canadian Rockies. Een verblijf in de Cathedral Mountain Lodge is rustgevend. Wandel vanuit je luxe cabin naar de melkblauwe Kicking Horse River of lees een boekje op je ruime veranda. 

Luxe cabins

Een verblijf midden in de natuur betekent niet dat je in hoeft te leveren op luxe en comfort. De cabins zijn sfeervol ingericht met een comfortabel bed. De Main Lodge is ruim en voorzien van een restaurant en buitenlounge met openhaard. Maak nieuwe vrienden of kies voor privacy. Alles is hier mogelijk.

Inclusief luxe buffet ontbijt

Geniet iedere ochtend tijdens je verblijf in de Cathedral Mountain Lodge van het inbegrepen luxe buffet ontbijt. Een perfect begin van jouw dag in de natuur van Canada. 

Gelegen aan rivier

De cabins liggen verspreid langs de oever van de melkblauwe gletsjerrivier Kicking Horse River. Het kolkende water vormt een mooi contrast met de granieten bergtoppen en het bos. Op het strandje staan Canadian Chairs waarin je kunt relaxen. In de avond een kampvuurtje maken? Doen!  

Kicking Horse River

Fine Dining

Heerlijk eten en genieten van lokale ingrediënten. De chefs van Cathedral Mountain Lodge maken altijd een feest van jouw maaltijd. Reserveer wel even van te voren zodat er een tafel beschikbaar is.