Citytrips/Stedentrips New York

Een stedentrip naar New York, hoofdstad van de wereld! Geen stad spreekt zo tot de verbeelding als The Big Apple. Het voelt tijdens je verblijf alsof je er al een keer bent geweest.

De stad is trendy, snel en verandert voortdurend. Tijdens een citytrip naar New York is zoveel te doen dat je er gerust weken kunt verblijven en een geweldige vakantie beleeft. Laat je tijdens een citytrip imponeren door de hoogste wolkenkrabbers, de mooiste vergezichten en de grootste warenhuizen in New York. Uiteraard kun je er ook last minute voor kiezen om een weekend in New York te verblijven: 'Experience the ultimate urban lifestyle!' Check tevens onze last minutes en vroegboek aanbiedingen.

 

 • New York City

  StedenTrip New York

  Oost USA, USA, Stedentrip, 5, 6 of 7 dagen

  Kies uit een voordelige vijf-, zes- of zevendaagse stedenreis naar New York. Je kunt kiezen uit diverse hotels en luchtvaartmaatschappijen. Deze StedenTrip is inclusief entree Top of the Rock. De StedenTrip maak je natuurlijk compleet met excursies of een Broadwayshow! Boekbaar met vertrek tot eind maart 2017.
 • Meatpacking District New York
  Populair

  StedenTrip New York Totaal

  Oost USA, USA, Stedentrip, 9 dagen

  Beleef de 'Total New York Experience'; dit is de meest complete StedenTrip New York inclusief excursies zoals een Broadwayshow, een helikoptervlucht, Harlem Gospeltour, en de handige CityPASS. Haal alles uit je bezoek aan New York en boek de StedenTrip New York Totaal.
 • Intrepid Museum
  Nieuw

  StedenTrip New York: Kids in the City

  Oost USA, USA, Stedentrip, 9 dagen

  Een StedenTrip New York met het hele gezin of de familie? Lang zoeken om iets te doen met kinderen in New York is niet nodig want er is veel te zien en te ontdekken, voor elke leeftijd! Proef de sfeer van New York en ga een middagje spelen in Central Park, bezoek een museum of ga naar één van de vele dierentuinen die de stad rijk is. Je verblijft maar liefst 7 nachten in New York en dus kan je alles op het gemakje ontdekken. Inclusief CityPASS!
 • StedenTrip New York City
  Familie

  StedenTrip New York Appartementen

  Oost USA, USA, Stedentrip, 7 dagen

  Beleef New York City als een echte New Yorker tijdens je verblijf in een appartement in Manhattan. Ideaal voor gezinnen of (vrienden)groepen. Je kunt kiezen uit diverse luchtvaartmaatschappijen zoals United Airlines, KLM of Icelandair. Alle appartementen zijn door Jan Doets gecontroleerd op kwaliteit en ligging. Inclusief entree Top of the Rock Observation Deck.