Citytrips/Stedentrips New York

Een stedentrip naar New York, hoofdstad van de wereld! Geen stad spreekt zo tot de verbeelding als The Big Apple. Het voelt tijdens je verblijf alsof je er al een keer bent geweest.

De stad is trendy, snel en verandert voortdurend. Tijdens een citytrip naar New York is zoveel te doen dat je er gerust weken kunt verblijven en een geweldige vakantie beleeft. Laat je tijdens een citytrip imponeren door de hoogste wolkenkrabbers, de mooiste vergezichten en de grootste warenhuizen in New York. Uiteraard kun je er ook last minute voor kiezen om een weekend in New York te verblijven: 'Experience the ultimate urban lifestyle!' Check tevens onze last minutes en vroegboek aanbiedingen.

 

 • New York City

  StedenTrip New York

  Oost USA, USA, Stedentrip, 5, 6 of 7 dagen

  Kies uit een voordelige vijf-, zes- of zevendaagse stedenreis naar New York. Je kunt kiezen uit diverse hotels en luchtvaartmaatschappijen. Deze StedenTrip is inclusief entree voor Top of the Rock. De StedenTrip maak je natuurlijk compleet met excursies of een Broadwayshow!
 • The Plaza Hotel New York
  Doets Deluxe

  StedenTrip New York Deluxe

  Oost USA, USA, Stedentrip, 7 dagen

  Een 7 daagse StedenTrip New York met verblijf in een luxe hotel op Manhattan. Daarbij vlieg je met non-stop met KLM en regelt Jan Doets een luxe privé transfer tussen het hotel en de luchthaven in New York (retour). De hotels op Manhattan zijn met zorg geselecteerd. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voor advies en prijzen.
 • Meatpacking District New York
  Populair

  StedenTrip New York Totaal

  Oost USA, USA, Stedentrip, 8 dagen

  Beleef de 'Total New York Experience'; dit is de meest complete StedenTrip New York inclusief excursies zoals een Broadwayshow, een helikoptervlucht en de handige CityPASS. Haal alles uit je bezoek aan New York en boek de StedenTrip New York Totaal.
 • StedenTrip New York City
  Familie

  StedenTrip New York Appartementen

  Oost USA, USA, Stedentrip, 7 dagen

  Beleef New York City als een echte New Yorker tijdens je verblijf in een appartement in Manhattan. Ideaal voor gezinnen of (vrienden)groepen. Je kunt kiezen uit diverse luchtvaartmaatschappijen zoals United Airlines of KLM. Alle appartementen zijn door Jan Doets gecontroleerd op kwaliteit en ligging. Inclusief entree Top of the Rock Observation Deck.