Washington, DC is zoveel meer dan alleen het Witte Huis en Amerikaanse Politiek. De hoofdstad van Amerika is een statige, maar vooral zeer indrukwekkende stad die bol staat van grootse monumenten, memorials en prachtige musea, met name rondom The National Mall. De stad vormt het politieke hart van Amerika, maar biedt naast de indrukwekkende en wereldberoemde overheidsgebouwen ook talloze sfeervolle wijken met elk hun eigen karakter en verborgen schatten. Het is heerlijk om The National Mall en de omliggende wijken wandelend te verkennen, maar de stad leent zich ook uitstekend voor een verkenningstocht per fiets. Laat Washington, DC jou verrassen!


Begin jouw reis in Washington, DC

Veel mensen denken er niet aan, maar wij adviseren je een stopover te maken in Washington D.C. Je vliegt dan met United Airlines non-stop naar de hoofdstad van de VS, verblijft hier 2 a 3 nachten en vliegt vervolgens door naar een andere plek in Amerika. Vanuit daar kun je een auto- en of campervakantie maken.

Ontvang gratis toegang tot United Airlines Lounge

Boek nu jouw droomvakantie naar Amerika, vlieg non-stop met United Airlines naar San Francisco, Chicago of Washington DC en ontvang gratis toegang tot de Club Lounge. Op deze manier zul jij het land op stijlvolle manier verlaten. Boek snel jouw complete autovakantie, stedentrip of campervakantie bij Jan Doets en profiteer van deze aantrekkelijke actie. Meer informatie