Omdat persoonlijke aandacht het verschil maakt.

Op geselecteerde zaterdagen en zondagen organiseren wij speciale Doets Delight Weekends waarbij alles draait om persoonlijke aandacht en inspiratie. Het thema van deze weekends is ‘verrassen en verwennen’. Dus zullen we onverwachte dingen presenteren en prikkelende vakantie-ideeën voorleggen waar je waarschijnlijk nog niet aan gedacht hebt.Meld je aan

Doets Delight data:
○ Zaterdag 14 september 2019
○ Zaterdag 28 september 2019
○ Zondag 29 september 2019
○ Zaterdag 12 oktober 2019
○ Zaterdag 26 oktober 2019
○ Zondag 27 oktober 2019
○ Zaterdag 9 november 2019
○ Zaterdag 23 november 2019
○ Zondag 24 november 2019
○ Zaterdag 14 december 2019
○ Zondag 15 december 2019

Aanmelden is verplicht zodat wij je optimaal kunnen bedienen. Kies één van bovenstaande data en meld je aan in het onderstaande afspraakformulier. Kom je liever op een andere dag? Geen probleem, maak hier een afspraak

Één-op-één in gesprek

Als je een reisvraag hebt of je raakt geïnspireerd door thema’s als ‘Sneeuw’, ‘Noorderlicht’, ‘Hawaii’, ‘New York’, ‘Deep South’, ‘Alaska’ of ‘IJsland’ (we noemen er een paar), dan kun je via een ‘Delight Talk’ aan onze statafels meteen één-op-één met onze reisspecialisten verder praten. En daarna – aan de balie – wellicht al een nieuwe vakantie boeken, met alle kennis die je net hebt opgedaan. 

Beste reisadvies, mooiste verhalen

Zoals je van Doets Reizen gewend bent, kun je maximale, persoonlijke aandacht verwachten. Onze Travel Designers leggen hun oor te luister, en geven op grond van jouw voorkeuren het best denkbare reisadvies.

Om sfeer en voorpret te verhogen, serveren we tijdens de Doets Delight Weekends lekkere hapjes en drankjes. Zodat het nóg aangenamer wordt om met onze reisspecialisten, of andere klanten, de mooiste verhalen en ervaringen uit te wisselen.

Offerte op maat

Stedentrip combineren met natuur? Een familiebezoek en erna een rondreis? Of een te gekke roadtrip maken met het gezin? Juist omdat de vakantiemogelijkheden in de USA, Canada en IJsland bijna grenzeloos zijn, hebben onze Travel Designers zoveel meerwaarde. Dankzij hun gedetailleerde kennis kunnen zij jouw wensen en verlangens vertalen in een concreet reisplan, waarbij alles tot in de puntjes klopt. 

Gezellig én professioneel

De Doets Delight Weekends zijn de ideale mix van gezelligheid en het scoren van de beste informatie over jouw reiswensen. Niet alleen heb je dankzij de ambiance plezier bij het uitzoeken en uitstippelen van je reis. Maar straks - als je eenmaal op vakantie bent - stel je, als het goed is, tevreden vast dat onze Travel Designers de slimste en beste keuzes voor je hebben gemaakt. Dat je uitgerust en op de beste plekken aan het genieten bent.


Aanmelden Doets Delight Weekends

Persoonsgegevens
Adresgegevens
We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.