Op 19 september 2019 kun jij als trouwe Doets Reizen klant aanwezig zijn tijdens de Nederlandse première van de film 'Canada’s Wildlife, Great Bear Rainforest' in het Omniversum Den Haag. Tijdens een avond vol gezelligheid geniet jij van spectaculaire filmbeelden uit West-Canada. Sta oog in oog met een witte Spirit Bear, vlieg mee met Bald Eagles en alle andere dieren in dit natuurgebied. Het gaat een bijzondere avond worden waarbij je kennis maakt met andere klanten en het Doets Team.De Film

De Spirit Bear is een bijzondere beersoort die leeft in het regenwoud van West Canada. Deze beer vorm een rode draad in ons bedrijf en vinden het daarom een bijzonder moment om samen met jou te genieten van deze prachtige film. De witte Spirit Bear is zeldzaam en inmiddels een legende. Wist je trouwens dat deze beer ook de alterego van Elske Doets is?

Spirit Bear Lodge Klemtu British Columbia

Het Omniversum

De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half rondom het publiek. Dit koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld. Overal om je heen zie je het beeld van de film. De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Ronduit Spectaculair dus!

Exclusief: Meld je nu aan

Het belooft een feestelijke avond te worden, waarbij de natuurfilm: 'Canada’s Wildlife, Great Bear Rainforest' centraal staat. Daarnaast zullen er verschillende verrassingen gepresenteerd worden. Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom om alvast lekker in Canadese stemming te komen! Om circa 20:00 uur zal de film van start gaan. Rond 21:00 is het tijd om na te praten over de film en reiservaringen te delen onder het genot van een hapje en drankje. Ter info: rondom het Omniversum zijn diverse parkeergarages te vinden waar betaald parkeren van toepassing is.

Spirit Bear Lodge


Aanmelden

Aanmelden is verplicht zodat jij zeker bent van een plekje in de zaal. Nadat je bent informeren wij je over het exacte programma van de avond, wat ongeveer 19:00 uur start.

Je kunt je aanmelden voor een plek in de zaal door onderstaand afspraakformulier in te vullen en op 'afspraak maken' te klikken. Vervolgens ontvang je een e-mail die je dient te bevestigen, zodat je er zeker van bent dat je een plek in de zaal hebt.

Reeds aangemeld, maar helaas verhinderd? Geeft dit zo snel mogelijk aan ons door zodat wij iemand anders kunnen verblijden met een theaterstoel in het Omniversum Den Haag.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.