Graag nodigen wij jou en je partner uit voor een bijzonder VIP Arrangement tijdens het Luxury Event: Chapeau Château Fair in St. Gerlach, Limburg. Op deze pagina lees je alle details en tref je het inschrijfformulier.

In Amerika, Canada en IJsland zijn de luxe vakantiemogelijkheden onbegrensd. Wil jij je op een zomerse dag laten inspireren en informeren over de talloze mogelijkheden? Wij nodigen je uit om als Doets VIP-gast aanwezig te zijn bij de exclusieve Chapeau Château Fair van Château St. Gerlach in Limburg op 23 juni 2019. Stap in onze Luxury State of Mind!Chapeau Château Fair

Tijdens de Chapeau Château Fair worden bezoekers uitgenodigd om zich te laten verrassen en omringen door luxe. Tijdens de exclusieve fair zullen zich meer dan twintig -luxury- standhouders presenteren, waaronder Doets Reizen. Allemaal vertegenwoordigen wij exclusieve en bijzondere producten of diensten. Op Place de Plaisir zal op 23 juni de hele dag entertainment plaatsvinden. Ook introduceren we het Chapeau Magazine Grand Café, een gezellig café waar de lekkerste wijnen en smakelijke hapjes op het menu staan.

VIP Arrangement

De Chapeau Château Fair vindt dit jaar plaats op 23 juni 2019. De eerste 50 VIP inschrijvingen worden om 12:30 verwacht bij de imposante Doets Reizen stand. Tot 14:00 uur profiteer jij van exclusieve toegang tot het St. Gerlach terrein en kunt samen met Doetsérs en andere VIP gasten inspiratie op doen. Aanmelden is verplicht en moet via onderstaand invulformulier. Vanaf 14:00 uur gaan de poorten van het luxury event open voor het reguliere publiek.

Reguliere toegang

Zodra de 50 VIP Arrangementen volgeboekt zijn, nodigen wij je van harte uit als reguliere bezoeker. Bij Château St. Gerlach kunnen auto's kosteloos geparkeerd worden. De Chapeau Château Fair is vanaf 14:00 uur vrij toegankelijk. Op de fair zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar, deze zijn te betalen met muntjes. De muntjes kunnen betaald worden met cash of pinpas. Nabij het Place de Plaisir is een ruimte ingericht speciaal voor de kleinste bezoekers. Hier kunnen zij spelen en deelnemen aan diverse activiteiten. 

Overnacht op Château St. Gerlach

Wil jij langer genieten van de prachtige entourage van Château St. Gerlach? Dat kan, lees hier meer over de gereduceerde overnachtingsprijs. 

Info volgt.
Aanmelden

Kom je ook? Slechts Doets klanten kunnen wij als speciale VIP-gast ontvangen. Schrijf je snel in voor de Luxury Chapeau Chateau Fair 2019 en laat je inspireren. Aanmelden is noodzakelijk en kan via het onderstaand formulier.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
We gebruiken je adresgegevens om je beter van dienst te kunnen zijn tijdens je afspraak.