In Amerika, Canada en IJsland zijn de luxe vakantiemogelijkheden onbegrensd. Wil jij je laten inspireren en informeren over de mogelijkheden? Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij ons exclusieve Doets Luxury Travel Weekend. Stap in onze Luxury State of Mind!


Datum en Locatie

Het Doets Luxury Travel Weekend zal op zaterdag 27 januari en zondag 28 januari 2018 plaatsvinden bij Château St. Gerlach bij Valkenburg. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. De grandeur van het landgoed is overweldigend, net als de vakantiemogelijkheden in de USA, Canada en IJsland. Het kasteel is gelegen op circa 10 minuten rijden van Maastricht. 

Château St. Gerlach

Culinaire lunch

De eerste 200 gasten kunnen gratis met ons mee lunchen. Het betreft een culinaire Walking Lunch inclusief een glas Veuve Clicquot t.w.v. € 70,- per persoon. 

Meld je zo spoedig mogelijk aan via onderstaand formulier.

Veuve Clicquot & special bites

Bezoek informatieve presentaties

Gedurende het Luxury Travel Weekend zullen er diverse presentaties gegeven worden:

Om 11.00uur geven Zakenvrouw van het Jaar 2017 Elske Doets en Dhr Camille Oostwegel (Sr) van Château St. Gerlach, samen een presentatie over positief & inspirerend zaken doen. Aanmelden voor deze presentatie

Tussen 10.00 en 15.00uur zijn er ook informatieve en inspirerende 5 sterren beleving presentaties, over de vakantie mogelijkheden naar Amerika, Canada en IJsland. Aanmelden is niet noodzakelijk voor deze presentaties.

Elske Doets

Maak een afspraak met een reisspecialist

Bezoek ons mobiele kantoor bij Château St. Gerlach en maak kennis met onze specialisten. Tijdens het Luxury Travel Weekend kun je een adviesgesprek inplannen met één van onze reisexperts. Maak een afspraak voor zaterdag 27 januari of zondag 28 januari op de locatie Château St. Gerlach in Valkenburg. 

Bezichtig de A-Class camper

Voel je als een celebrity in onze A-Class "movie star" camper van 5 sterren maatschappij Road Bear RV! Ga zitten achter het stuur en waan je onderweg in Amerika. Deze camper van formaat biedt meer luxe dan de gemiddelde hotelkamer, met onder andere 2 televisies, een compleet uitgeruste keuken en een afsluitbare slaapkamer. Online camperreis berekenen

Road Bear RV A Class camper in de Camper & Car City

Overnacht op Château St. Gerlach

Maak jullie komst compleet door te overnachten bij Château St. Gerlach. Vanwege onze samenwerking bieden wij een speciaal tarief aan voor diner + overnachting op deze unieke locatie. Om gebruik te kunnen maken van een speciaal kortingstarief dien je te mailen voor informatie en reservering naar [email protected] o.v.v. "Doets" .


  • Chateau St Gerlach

Meld u aan voor het Doets Luxury Travel Weekend

Kom je ook?
Schrijf je snel in voor het Doets Luxury Travel Weekend en lunch* gratis mee op het Chateau St. Gerlach.

Graag vernemen wij met hoeveel personen jullie langskomen en op welke dag (27 of 28 januari).