438 excursies gevonden

Excursies

 • Whitepoint Beach - Golf

  Golfen: White Point Golf Club

  White Point Beach - Nova Scotia

  Al bijna 90 jaar daagt de White Point Golf Club golfers van over de hele wereld uit om op hun fantastische golfbaan te komen spelen. De White Point Golf Club wordt gekenmerkt als een van de meest pittoreske banen in Atlantisch Canada. Deze 9 holes golfbaan is uitdagend door de kleine greens, smalle fairways en de sterke zeewind. Vergeet tijdens het golfen zeker niet te genieten van de prachtige panorama uitzichten, wauw! *De definitieve prijs van de green fee wordt opgevraagd op het moment van boeken. **Bij boeking worden er reserveringskosten a $10,- p.p. gerekend.

 • 26 Glacier Tour per Catamaran (College Fjord en Barry Arm)

  Whittier - Alaska

  Alaska herbergt de mooiste gletsjers van Noord-Amerika. De high-speed catamaran brengt je diep in de Prince William Sound. Dit natuurgebied bestaat uit adembenemende gletsjers! Niet alleen de gigantische gletsjers laten een diepe indruk achter, ook de vele dieren die hier leven zijn prachtig. Vaak worden er zeeottertjes, walvissen en puffins gespot. Zoals de naam al doet vermoeden, zie je tijdens de excursie maar liefst 26 gletsjers. Extra bijzonder is dat je de Esther Passage kunt bezoeken. De catamaran is geschikt voor maximaal 338 passagiers en biedt voldoende ruimte om  goed zicht te hebben op de omringende natuur. Ook zijn er toilet faciliteiten aan boord en kun je even opwarmen in de saloon. Veel passagiers geven aan geen last te hebben van misselijk door zeeziekte. Aan boord krijgt u een gratis warme lunch aangeboden.  Seizoen: 3 mei t/m 5 oktoberVertrektijd:  12:30Duur: circa 5 uurBelangrijk: Eventuele dieetwensen of allergieën doorgeven bij boeking.

 • Half-Day Root Glacier Hike Tour + Kennicott Tour

  Wrangell St Elias National Park - Alaska

  Ontdek het beste van Kennicot met deze full day combinatie tour. Eerst geniet u van een spectaculaire hike van een halve dag op Root Glacier. Na circa 6 uur wandelen gaat u terug naar Kennicott waarna u na een korte break een leuke tour maakt naar de oude mijnen van Kennicott. Deze dagvullende tour is dus een super leuke excursie om meer te weten te komen over Kennicott. Je maakt een circa 3,5 km lange trail die oorspronkelijk was aangelegd in de 1920’s. Onderweg stop je op bezienswaardige locaties zodat de gids er interessante dingen over kan vertellen. Daarnaast geniet je direct ook van adembenemende uitzichten op Kennicott Glacier en bergpieken. Na een korte uitleg ga je wandelen op de Root Glacier, een bijzondere ervaring! Je krijgt spikes onder je wandelschoenen zodat je niet snel zult uitglijden en goed grip hebt op het ijs. Diepblauwe kleuren, kabbelende gletsjer beekjes, je ziet het allemaal! Tijdens deze spannende wandeling krijg je een lunch aangeboden, en niet zomaar een lunch want het uizicht is prachtig! Eenmaal terug gekomen in Kennicott ga je de andere kant van dit gebied verkennen. Namelijk het mijnverleden van Kenniccott. Via een circa 2 uur durende tour bezoek je oude mijnen en historische stadjes. Seizoen: 25 mei t/m 8 septemberVertrektijd: circa 09:00Duur: circa 7 uur (waarvan circa 5 uur hiken)

 • Yosemite NP in California

  Yosemite Valley & Glacier Point Tour - Yosemite CA

  Yosemite National Park - California

  Tijdens deze tocht breng je een bezoek aan Yosemite NP. Er zal onderweg regelmatig gestopt worden voor een korte wandeling naar de rotsformaties, uitzichtpunten en watervallen. Half Dome, El Capitan zullen onder andere bezocht worden ook de prachtige Yosemite Falls worden tijdens deze tocht bezocht! De tour is inclusief een lunch. Vertrektijden: dagelijks om 08.30 uur Vertrekdata: 15 mei tot en met 15 septemberDuur: hele dagBijzonderheden: Let op: je dient voor deze excursie wel 2 nachten te verblijven rondom El Portal/Sonora/Mariposa (Yosemite National Park), zodat je een volledige dag hebt, om deze dagexcursie te kunnen maken.

 • Fietsen in Zion NP

  Fietsen in Zion NP (halve dag)

  Zion National Park - Utah

  Ontdek Zion NP op de fiets! Dit prachtige park is uitermate geschikt om op de fiets te ontdekken en de grote drukte van het park te ontwijken. Fiets bijvoorbeeld over de Pa'rus Trail langs de Virgin River. Aan het einde van de Pa'rus Trail kan je de hoofdweg op waar alleen de shuttle bussen rijden, auto's mogen hier niet komen. Vervolg deze weg en je komt uit bij de Temple of Sinawava. Ben je moe na deze prachtige fietstocht? De fietsen kunnen mee in de (gratis) shuttlebus richting het Visitors Center. De fietsen heb je maximaal 4 uur tot je beschikking.

 • Fietsen in Zion NP

  Fietsen in Zion NP (hele dag)

  Zion National Park - Utah

  Ontdek Zion NP op de fiets! Dit prachtige park is uitermate geschikt om op de fiets te ontdekken en de grote drukte van het park te ontwijken. Fiets bijvoorbeeld over de Pa'rus Trail langs de Virgin River. Aan het einde van de Pa'rus Trail kan je de hoofdweg op waar alleen de shuttle bussen rijden, auto's mogen hier niet komen. Vervolg deze weg en je komt uit bij de Temple of Sinawava. Ben je moe na deze prachtige fietstocht? De fietsen kunnen mee in de (gratis) shuttlebus richting het Visitors Center.