Met de Chicago CityPASS heb je toegang tot diverse top attracties in Chicago: 

1. Shedd Aquarium
Leuk voor het hele gezin! Geniet van de onderwaterwereld en profiteer van VIP toegang tot verschillende shows, tentoonstellingen en een 4D experience. 

2. Skydeck Chicago
Wat een uitzicht en wat een prachtige skyline heeft Chicago. Vergeet je fototoestel niet! Je maakt tevens gebruik van de 'fast lane' dus geen lange wachtrijen! 

3. Field Museum 
Bekijk T-Rex Sue, de grootste en meest complete T-Rex ooit gevonden, en geniet van de diverse vaste en wisselende tentoonstellingen van onder andere 23 mummies. 

4. Museum of Science and Industrie
Via de 'fast lane' mijd je de drukke wachtrijen en ben je snel binnen. Het museum is onwijs groot dus trek er genoeg tijd voor uit. Ervaar bijvoorbeeld hoe het is om te zitten in een Duitse submarine uit de 2e Wereldoorlog. 

OF 

4. 360 Chicago 
Het uizicht vanaf 360 Chicago is magnefiek. Onder het genot van een drankje kijk je uit over de hele skyline van Chicago en Lake Michigan. Fantastisch! Ook hier maak je gebruik van de 'fast lane'

5. Adler Planetarium
Ontdek het heelal in het Adler Planetarium. Ervaar de mysteries van ons zonnestelsel in de tentoonstellingen en theaters. Geniet van onbeperkte toegang tot alle shows, waaronder de Adler's premier show Bestemming zonnestelsel.

OF 

5. Art Institute of Chicago
Dit museum mag absoluut niet ontbreken wanneer je in Chicago bent. Ervaar de grootste collectie impressionistische kunst buiten Parijs. Diverse kunst uit alle hoeken van de wereld vind je hier terug. Door de licht inval wordt de kunst nog meer bijzonder! 

Vanaf: € 89,- p.p.
Excursiecode: CPCHIC
Locatie: Chicago

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in Chicago