Een hondensledetocht is een unieke ervaring, geniet met het hele gezin van dit geweldige avontuur. Tijdens deze rit verplaats je, je door de beroemende backcountry van Big White. Geniet van adembenemende uitzichten. Bij aankomst bij de Candle Creek Kennels maak je eerst kennis met de honden. Leer je hoe de honden voor de slee gespannen moeten worden en hoe deze bestuurd dient te worden. Daarna wordt er een trail van zo’n 6 kilometer lang afgelegd. Als je 14 jaar of ouder bent is het toegestaan de hondenslede zelf te besturen. Twijfel niet langer en neem deel aan dit grote avontuur. 

Vertrektijden: dinsdag, woensdag en donderdag om 09.00 uur en 11.00 uur. Vrijdag om 09.00 uur. Zaterdag en zondag om 13.00 uur of 15.00 uur. Tussen 23 november en 8 april. 
Duur: circa 1 uur inclusief uitleg (tocht per slee circa 30 minuten) 
Bijzonderheden: Zorg ervoor dat je, je kleed naar de weersomstandigheden, voldoende warme kleding (draag laagjes dan kan je eventueel iets uittrekken mocht het te warm zijn), handschoenen en sneeuwbrillen worden sterk aangeraden en skischoenen zijn niet toegestaan. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud, kinderen tussen de 3 en 10 jaar zijn verplicht een helm te dragen. Je mag niet meer dan 150 kg wegen voor deze excursie (je wordt gewogen bij aanvang). Deze tour wordt afgeraden voor zwangere vrouwen. 

Een reserverings fee van EUR 10,00 p.p. is inclusief in deze prijs. De prijs is op basis van 2 personen per slee.
 

Vanaf: € 96,- p.p.
Excursiecode: DOGBIG
Locatie: Big White

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in Big White