Met de Houston CityPASS bezoek je diverse top attracties in Houston:

1. Space Center Houston
Bezoek het officiele visitors center en laat je rondleiden met de NASA Tram Tour. Absoluut indrukwekkend. 

2. Downtown Aquarium
Met zo'n 400 verschillende onderwater dieren is het Aquarium kleinschalig maar daardoor extra leuk. Diverse tentoonstellingen maken het bezoek aan het Aquarium helemaal af. 

3. Houston Museum of Natural Science 
Met 4 verschillende verdiepingen met diverse tentoonstellingen heeft dit museum veel te bieden. Duik bijvoorbeeld in de Egyptische geschiedenis en ontdek alles over deze historie. 

4. Houston Zoo
Met meer dan 6000 dieren is de Zoo een bezoekje meer dan waard. Plan hier genoeg tijd voor in en geniet met het hele gezin.

OF

4. The Children's Museum of Houston
Een walhalla voor kinderen! Kinderen kunnen hier o.a. robots programmeren, verkozen worden tot burgemeester en klimmen in een 3 verdieping tellende hoge toren. 

OF 

5. Museum of Fine Arts Het museum heeft een dynamisch programma van tentoonstellingen en programma's voor gezinnen en volwassenen. De collecties van het museum bestaan uit meer dan 65.000 (!) kunstwerken. 

5. Kemah Boardwalk All-day Ride Pass
Volop entertainment op de Kemah Boardwalk geniet van de vele attracties. Zoek het avontuur in de achtbanen en attracties en sluit de dag af in een van de 9 waterfront restaurants. 

Vanaf: € 53,- p.p.
Excursiecode: CPHOUS
Locatie: Houston

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken