Bij het Adventure Park van Big White staat een grote toren van ijs, van maar liefst 18 meter hoog. Op deze toren kan je het ijsklimmen onder de knie krijgen. De toren heeft 4 verschillende zijdes met elk een ander niveau. Klim ervaring is dan ook niet nodig voor deze activiteit en het is daardoor ook geschikt voor alle leeftijden. Je wordt voorzien van laarzen en alle materialen die je nodig hebt voor het ijsklimmen. Tijdens deze excursie is één klim inbegrepen. Wil je vaker om hoog, vraag één van onze reisspecialisten naar de mogelijkheden van een dagpas. 

Vertrektijden: dagelijks geopend tussen 12.00 uur en 20.00 uur, graag bij boeking een voorkeurstijd aangeven. Je dient uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de excursie aanwezig te zijn. Tussen 23 november en 8 april.   
Duur: 1 klim (afhankelijk hoe snel je boven bent) 
Bijzonderheden: Zorg ervoor dat je, je kleed naar de weersomstandigheden, voldoende warme kleding (draag laagjes dan kan je eventueel iets uittrekken mocht het te warm zijn), handschoenen worden sterk aangeraden. En vergeet je camera niet. Kinderen onder de 19 jaar alleen onder begeleiding van een volwassenen.

Deze prijs is inclusief EUR 10,00 reserverings fee p.p.

Vanaf: € 24,- p.p.
Excursiecode: ICEBIG
Locatie: Big White

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in Big White