Deze luxe overtocht van Victoria naar Vancouver zorgt ervoor dat je de overtocht ervaart als een excursie. Ideaal als je reist zonder huurauto, je vertrekt namelijk vanaf de haven van Victoria, midden in het centrum van de stad! In Vancouver kom je aan in de haven van Vancouver, ook direct in het centrum van de stad. Leer aan boord van de V2V Empress meer over de First Nation cultuur die Canada rijk is en proef lokale specialiteiten uit het on-board menu. Aan boord maak je gebruik van de comfortabele en luxe leren stoelen, van gratis wifi en de oplaadpunten bij elke stoel voor je camera of telefoon. Je wilt natuurlijk een opgeladen camera mocht je orka's, bultrug walvissen of zeearenden tegen komen!  

Je hebt een keuze uit onderstaande 2 opties:

Royal Class
- Gratis welkomstdrankje
- Een lokaal geïnspireerde selectie hapjes 
- zeer luxe stoelen
- De beste uitzichten op de bovenverdieping van het schip
- Eten en drinken wordt geserveerd door één van de hostesses. 

Premium Class
- Ergonomisch ontworpen comfortabele stoelen
- stoelen op het hoofddek
- Eten en drinken via tafelservice

Duur: ca. 3,5 uur
Vertrek: tussen 16 april en 30 september dagelijks om 16.30 uur (let op inschepen is om 16.00 uur) tussen 15 maart en 15 april + tussen 1 oktober en 31 oktober dagelijks om 14.00 uur (let op inschepen is om 13.30 uur)

Belangrijk: per persoon mag  je 1 stuk handbagage (max. 10 kg) en 1 stuk ruimbagage (max. 23 kg) meenemen. De eventuele huurauto kun je niet meenemen aan boord. 

Vanaf: € 77,- p.p.
Excursiecode: V2VICT
Locatie: Victoria

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in Victoria