De New York CityPASS is echt een aanrader als je alles uit je bezoek aan New York wil halen. De prijs van de CityPass New York is inclusief 41% korting! Met de CityPASS New York bezoek je diverse top attracties in New York en voorkomt dus hoge kosten tijdens de reis zelf. Als je de highlights van New York wilt zien, genieten van top musea en de stad vanuit een ander gezichtspunt wilt beleven dan is de CityPASS onmisbaar. Ook zijn alle attracties bij elkaar veel duurder dan de waarde van de CityPASS. Hiermee is het ook nog eens een voordelige optie. Het werkt als volgt. Je mag gebruik maken van attractie 1 t/m3. Vervolgens kies je nog 3 attracties uit. 

1. Empire State Building Observatory 

Vanaf de 86e verdieping heb je een prachtig uitzicht! Houd je camera gereed want je kan hier prachtige plaatjes schieten.

2. American Museum of Natural History 
Het museum heeft een fantastisch planetarium. Er zijn vele resten van dinosaurussen wat voor kinderen natuurlijk ook erg spectaculair is. Tevens zit er bij toegang tot dit museum ook toegang tot het Rose Center for Earth and Space bij. 

3. The Metropolitan Museum of Art 

New York's meest bezochte museum en dat is niet voor niks. Diverse collecties uit de pre-historie tot het heden kan je hier bekijken. Ga op reis door 's werelds mooiste kunst! 

4. Het 9/11 Memorial & Museum (AANRADER!)
Het 9/11 Memorial-monument in New York, op Ground Zero, is het herdenkingsmonument voor de slachtoffers van de terroristische aanslagen op het World Trade Center in 2001. En, wat sommige mensen niet weten: ook voor de slachtoffers van een eerdere bomaanslag op het WTC, op 26 februari 1993. Ook een bezoek aan het museum is inclusief. Voor veel mensen is dit een zeer indrukwekkend onderdeel van een bezoek aan The Big Apple. Met de CityPASS hoeft u geen reservering te maken, wat normaliter sterk aan te raden is! 

OF


4. Intrepid Sea, Air & Space Museum

Het Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York is het enige museum waar bezoekers een legendarisch vliegdekschip, de eerste space shuttle, de snelste vliegtuigen én een onderzeeër uit de Koude Oorlog kunnen bewonderen. 

5. Top of the Rock
Prachtige uitzichten vanaf Top of the Rock. Met het uitzicht vanaf Top of the Rock zie je het Empire State Building wat natuurlijk fantastisch is! 

OF 


5. Guggenheim Museum

Het gebouw waarin het museum gevestigd is een waar juweeltje van architect Frank Lloyd Wright. Het gebouw loopt rond en heeft weinig trappen. De kunst in het museum is schitterend. Onder Picasso en van Gogh hangen hier. 

6. Statue of Liberty & Ellis Island 
Een van de statue ferry cruises vervoert je richting Liberty Island en Ellis Island. Op elk eiland krijg je een audio tour om meer te weten te komen over de historie.

OF

 
6. Circle Line Cruises
Geniet vanaf het water van de fantastische skyline van New York en het vrijheidsbeeld. Je kan ter plaatse kiezen uit de volgende tours: Landmark Cruise, Harbor Lights Cruise, of Liberty Cruise.

Vanaf: € 109,- p.p.
Excursiecode: CPNEWY
Locatie: New York City

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in New York City