Een voordelig combinatieticket bestaande uit entree voor het One World Observatory en de zeer complete All Around Town Hop-on/Hop-off bustour van GrayLine CitySightseeing Tours. Via dit zeer complete hop-on/hop-off dubbeldekker pakket maak je kennis met de verschillende sites en hoogtepunten van New York City in je eigen tempo op een comfortabele manier. Met dit ticket kun je tegen een zeer scherpe prijs alle routes rijden van GrayLine CitySightseeing Tours bestaande uit: de Downtown Loop Tour, Uptown Loop Tour, Night Loop Tour én Brooklyn Loop Tour. Je krijgt dus een goede indruk van wat New York City allemaal te bieden heeft. Je zult veel hoogtepunten zien zonder uitputtende wandelingen te maken! Het All Around Town Ticket is 48 uur geldig. Naast dit geweldige aanbod is je entreeticket voor het beroemde One World Observatory direct inbegrepen.

One World Observatory
Er zijn ontelbaar veel dingen te doen in New York City, maar er is maar 1 manier om ze allemaal te zien. One World Observatory is het hyper moderne uitzichtpunt vanuit One World Trade Center. Je gaat met de super snelle lift in minder dan 60 seconde naar de top van de hoogste toren van de USA. De liftrit zelf is al een spektakel met visuele effecten.  Eenmaal aangekomen zijn er 3 verdiepingen waar je toegang tot hebt. Extra inbegrepen is entree tot het See Forever Theater. Het uitzicht op Manhattan en omliggende stadsdelen is fenomenaal! Start at One. One World Observatory. SEE FOREVER™ 

Extra handig: het vooraf reserveren van je entreeticket voor het One World Observatory is niet noodzakelijk in combinatie met GrayLine CitySightseeing. Het is een open ticket welke je éénmaal mag gebruiken. Openingstijden One World Observatory: Maandag t/m zondag tussen 09:00 tot 20:00 (let op: laatste tickets worden geaccepteerd tot 19:15).

Vanaf: € 69,- p.p.
Excursiecode: ATTOWO
Locatie: New York City

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in New York City