Een voordelig combinatieticket bestaande uit entree voor het One World Observatory en de Downtown Hop-on/Hop-off bustour. Via de Downtown hop-on/hop-off dubbeldekker tour van GrayLine CitySightseeing Tours kun je op een efficient manier kennismaken met Downtown Manhattan. De Loops Tour stopt bij bekende bezienswaardigheden zoals het Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Chinatown, World Trade Center site, Financial District, Battery Park (vertrekpunt Statue of Liberty/Ellis Island Ferry, NIET inclusief!), South Street Seaport, Times Square, Rockefeller Plaza, Radio City, United Nations, Fifth Avenue en meer! Naast dit geweldige aanbod is je entreeticket voor het beroemde One World Observatory direct inbegrepen.

One World Observatory
Er zijn ontelbaar veel dingen te doen in New York City, maar er is maar 1 manier om ze allemaal te zien. One World Observatory is het hyper moderne uitzichtpunt vanuit One World Trade Center. Je gaat met de super snelle lift in minder dan 60 seconde naar de top van de hoogste toren van de USA. De liftrit zelf is al een spektakel met visuele effecten.  Eenmaal aangekomen zijn er 3 verdiepingen waar je toegang tot hebt. Extra inbegrepen is entree tot het See Forever Theater. Het uitzicht op Manhattan en omliggende stadsdelen is fenomenaal! Start at One. One World Observatory. SEE FOREVER™

Extra handig: het vooraf reserveren van je entreeticket voor het One World Observatory is niet noodzakelijk in combinatie met GrayLine CitySightseeing. Het is een open ticket welke je éénmaal mag gebruiken. Openingstijden One World Observatory: Maandag t/m zondag tussen 09:00 tot 20:00 (let op: laatste tickets worden geaccepteerd tot 19:15).

Vanaf: € 59,- p.p.
Excursiecode: DTOWOA
Locatie: New York City

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in New York City