Super leuk en bijzonder is een privé airboat tour door de Everglades. Natuurlijk is een gedeelde airboat tour goedkoper, maar tijdens een prive tour heeft de gids tijd om extra aandacht aan jouw gezelschap te geven. Ook hoef je niet te wachten, je reserveert een tijd en voor die tijd ligt de Airboat klaar voor jouw gezelschap.

Tussen Naples en Miami vindt je de Highway 75 - Alligator Alley. Aan het einde (of begin) vind je het Sawgrass Recreation Park (dit valt onder het Florida Everglades National Park), hier heb je kans op het zien van alligators en krokodillen en vele andere dieren. Ontdek het Sawgrass Recreation Park per Airboat. Bij dit ticket is ook een bezoek aan het park met onder andere reptielen inbegrepen. Er worden dagelijks ook diverse voorstellingen gegeven, waarbij alligators centraal staan.

Het vertrek is dagelijks van 9.00 uur tot 16.30 uur. Het park is alleen gesloten met Kerst en Thanksgiving.

Vertrektijden: De tour vertrekt dagelijks en de tijd is in overleg (tussen 09.00 en 16.30 uur). 
Duur: circa 1 uur 
Bijzonderheden: Er kunnen maximaal 15 personen mee op deze excursie. De vanaf prijs EUR 285,- per boot is op basis van 1 - 4 personen per Airboat. Ga je met meer personen? Dan betaal je de volgende prijzen:


5 - 6 personen vanaf EUR 313,- per Airboat
7 - 12 personen vanaf EUR 370,- per Airboat
13 - 15 personen vanaf EUR 552,- per Airboat

Exacte prijs voor jouw gezelschap? Neem contact op met een van onze reisspecialisten. 

Vanaf: € 265,- p.p.
Excursiecode: SAWGR3
Locatie: Weston

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in Weston