Met de San Francisco CityPASS bezoek je diverse top attracties in San Francisco:

1. Muni & Cable Car 3-day Passport
Vanaf de eerste dag dat je je CityPASS gebruikt mag je 7 dagen onbepert gebruik maken van de historische cable & muni cars. Je bent niet in San Francisco geweest als je geen ritje met de cable car hebt gemaakt. 

2. California Academy of Sciences 
Het grootste levende museum staat in San Francico. Sta oog in oog met pinguins en piranha's. Klim in het bladerendak van een vier verdiepingen tellend regenwoud en stop bij de geur van de wilde bloemen op het grote dak. Dit museum is verrassend en uniek! 

3. Blue & Gold Fleet Cruise
Je bezoek aan San Francisco is niet compleet zonder een 1-uur durende Blue & Gold Fleet Cruise te doen. Je vaart door de Bay langs Alcatraz, Pier 39 en onder de Golden Gate Bridge door, fantastisch! 

4. Aquarium by the Bay - San Francisco 
Een van de grootste hotspots in Fisherman's Wharf is het Aquarium by the Bay. Ontdek de San Francisco Bay in dit fantastische Aquarium

5. Exploratorium 
Nieuw bij Pier 15 bij de Embarcadero, langs de waterkant van San Francisco. Het Exploratorium is een uniek interactief museum geheel gewijd aan experimenten en het plezier vna de ontdekken. Geniet van de exposities en het uitzicht op de San Francisco Bay. 

OF
5. De Young Museum
Een prachtig Fine Art Museum van kunstenaars over de gehele wereld. De diverse tentoonstellingen zijn schitterend.  

Vanaf: € 84,- p.p.
Excursiecode: CPSANF
Locatie: San Francisco

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in San Francisco