Met de Seattle CityPASS bezoek je diverse top attracties in Seattle:

1. Space Needle 
Toch wel het icoon van Seattle dat is de Space Needle. Je mag met je CityPASS 2 keer de Space Needle bezoeken. Geniet eerst overdag van het uitzicht en vervolgens 's avonds nog een keer. Prachtig! 

2. Seattle Aquarium 
Ontdek octopussen, kwallen, zee otters en de rest van de prachtige onderwaterwereld van het Seattle Aqaurium. In de 'Underwater Dome' heb je een uitzicht van 360 graden, fantastisch!

3. Argosy Cruises Harbor Tour
Tijdens deze tour (duurt ca. 1 uur) ontdek je Seattle vanaf het water. Geniet van de prachtige skyline met op de achtergrond de Olympic en Cascade Mountains, Alki Beach en de prachtige natuur. 

4. EMP Museum
In het kleurrijke gebouw ontworpen door Frank Gehry is het EMP Museum gevestigd. Ontdek hier de meest belangrijke momenten uit de rock muziek, science fiction en de diverse populaire culturen. Een fantastisch museum over de muziekgeschiedenis van Seattle. 

OF

4. Woodland Park Zoo
Ontdek gorilla's, olifanten, leeuwen, vogels, slangen, schildpadden en nog veel meer. Zie pinguïns 'vliegen' onderwater langs een woestijn kust en geniet van piepende Aziatische kleine-klauwde otters.

5. Pacific Science Center
Het Pacific Science Center is leuk voor iedereen. Ontdek honderden interactieve tentoonstellingen, dwaal rond tussen fladderende tropische vlinders, raak levende zeedieren aan en verken de sterrenstelsels. 

OF

5. Chihuly Garden and Glass 
Geniet van de prachtige glas sculpturen van Dale Chihuly in dit bijzondere museum. 

Vanaf: € 68,- p.p.
Excursiecode: CPSEAT
Locatie: Seattle

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursie in Seattle