Dit lift ticket is 5 dagen geldig in het skigebied Marmot Basin (bij een 5 daags ticket is het mogelijk om 4 rustdagen in te plannen het ticket moet dus binnen 9 dagen worden opgemaakt). Marmot Basin heeft een divers ski en snowboard terrein en is dus voor een ieder geschikt. Een ander pluspunt is dat het hier rustig is. Dus geen wachtrijen bij de liften en alle ruimte voor jezelf om te skiën of snowboarden tussen de bomen door. Er wordt bijna geen gebruik gemaakt van sneeuwmachines, dat is ook niet nodig want alles is puur natuur. De alpine bowls in het Marmot Basin hebben de droogste natuurlijke poeder sneeuw van de Rockies. 

Wintersport met kinderen is nu extra voordelig! Kinderen t/m 12 jaar skiën namelijk gratis! (per kind dient er minimaal 1 volwassenen een skipas voor dezelfde duur te boeken) 

Inclusief: gebruik van de shuttleservice tussen Jasper en de skiliften.Kies je voor non stop vluchten met KLM dan krijg je 50% korting op deze skipas mits je een boeking maakt voor 30 november 2019. Deze korting is nog niet in de prijs verwerkt. 

Vanaf: € 143,- p.p.
Excursiecode: SKIPJA
Locatie: Jasper

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in Jasper