Per snowmobile de omgeving van Big White verkennen is een echte must do ervaring! Zie de prachtige backcountry van British Columbia. Deze twee uur durende tour is geschikt voor iedereen. De tour is een perfecte mix van een makkelijk te rijden route en het genieten van adembenemende uitzichten. Tijdens de tour worden ook een aantal stops gemaakt, dus vergeet ook je fototoestel niet. Om de snowmobile te kunnen besturen dien je in ieder geval 19 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig legitimatie bewijs. Liever wat meer uitdaging? Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze reisspecialisten. Er zijn ook 3 of 4 uur durende tours mogelijk. 

Vertrektijden: dagelijks om 09.00 uur of 13.30 uur. Tussen 23 november en 8 april. Je dient uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de tour aanwezig te zijn. 
Duur: circa 2 uur 
Bijzonderheden: Zorg ervoor dat je, je kleed naar de weersomstandigheden, voldoende warme kleding (draag laagjes dan kan je eventueel iets uittrekken mocht het te warm zijn), snowboots en handschoenen. Geschikt voor kinderen vanaf 91 cm groot.

Deze prijs is gebaseerd op een snowmobile met 2 personen en inclusief reserverings fee van EUR 10,00 per persoon.

Vanaf: € 200,- p.p.
Excursiecode: SNOBIG
Locatie: Big White

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in Big White