Ontdek de omgeving van Sun Peaks per snowmobile tijdens deze ongeveer 2 uur durende excursie. De excursie start met een uitgebreide uitleg over de snowmobile en de gids zal ervoor zorgen dat iedereen de snowmobile veilig kan besturen. Daarna trekken jullie er op uit om te genieten van het prachtige winter wonderland. Je zult merken dat naarmate je meer vertrouwt raakt met de machine je ook steeds harder zult gaan. De tour per snowmobile is een leuke en semi active manier om de natuur te ontdekken. 

Vertrektijden: dagelijks om 08.30 uur, 11.30 uur of 14.30 uur tussen december en april 
Duur: circa 2 uur 
Bijzonderheden: zorg ervoor dat je, je goed kleed naar de weersomstandigheden. Een warme jas, laarzen, broek en helm krijg je vanuit de organisatie. Het is ook mogelijk om je eigen skibroek en jas te dragen. Kinderen jonger dan 8 jaar dienen bij de gids op de snowmobile mee te gaan. Voor het besturen van de snowmobile dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Wil of kan je niet zelf rijden, dan dien je bij een van je eigen reisgenoten achterop de snowmobile mee te gaan.

Prijs is o.b.v. een bestuurder, een passagier is voordeliger. Ook is de verplichte verzekering van CA25,- inclusief in deze prijs. Liever niet zelf rijden vraag dan de prijs op bij een van onze reisspecialisten.

Vanaf: € 152,- p.p.
Excursiecode: SUNPE3
Locatie: Sun Peaks

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in Sun Peaks