Met de Tampa Bay CityPASS bezoek je diverse top attracties in Tampa Bay:

1. Busch Gardens Tampa 
Geniet van de 'ultimate family adventure'. Het park biedt je een unieke mix van attracties, een dierentuin, live shows, restaurants en winkels. Een super leuk dagje met het hele gezin! 

2. The Florida Aquarium
Met meer dan 20.000 zoogdieren is The Florida Aquarium een van de beste en grootste aquariums van het land. Haaien, krokodillen, otters en pinguins is een kleine greep uit het dierenrijk wat je hier ziet. Er zijn diverse tentoonstellingen en buiten is er een waterparadijs voor de kinderen. 

3. Tampa's Lowry Park Zoo 
De dierentuin in Tampa heeft meer dan 1000 dieren. Wat te denken van zeekoeien, koala's, olifanten, tijgers, pinguins, giraffen en oerang oetan's. Er zijn diverse leuke shows welke zeker de moeite waard zijn om te bekijken. 

4. Clearwater Marine Aquarium 
Een must do tijdens je bezoek in Clearwater. Neem een rondleiding achter de schermen en leer meer over deze opvangplaats voor zee dieren. Bijzonder is dat hier de film Dolphin Tale is opgenomen. De dolfijn met de kunstmatige staart Winter zwemt hier dus ook rond. 

5. Chihuly Collection
Glas is HOT in St. Petersburg! Bekijk de Chihuly Collection op Beach Drive, een prachtige permanente collectie van de wereldberoemde kunstenaar Dale Chihuly. Je zal versteld staan van het feit dat er zowel mooie en bijzondere dingen met glas gemaakt kunnen worden. 

OF 

5. Museum of Science and Industry 
Dit interessante museum is uniek en zeker de moeite waard om te bezoeken. Leer over de wetenschap achter natuurrampen, krijg een adrenaline kick op de zipline baan (tegen betaling) of bezoek the Saunders Planetarium. Er is genoeg te doen in dit museum! 

Vanaf: € 94,- p.p.
Excursiecode: CPTAMP
Locatie: Tampa

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursie in Tampa