Profiteer van spetterende kortingen wanneer je de CityPASS aanschaft. Kortingen lopen op tot wel 50%! Met de Toronto CityPASS bezoek je diverse top attracties in Toront. Waarom is de CityPASS zo handig? 

  • Bespaar tijd: bij de meeste attracties loop je door deze pas voorbij de lange rijen.
  • Flexibel: de CityPASS is negen dagen achtereenvolgend geldig. Ideaal als je meerdere dagen in een stad verblijft
  • Super scherp geprijsd: kortingen met de CityPASS lopen op tot 50% per persoon!
  • Handig: je koopt je CityPASS direct bij boeking. Daarna ruil je je Jan Doets voucher om voor het CityPASS-boekje met vouchers. Scheelt weer tijd! 

1. CN Tower
De CN Tower is een van de stadsiconen van Toronto. Boven in de toren heb je een werkelijk fenomenaal uitzicht over de stad en de wijde omgeving. Bovendien heb je toegang tot 2 films die hier gedraait worden: The Height of Excellence fil en The Red Rocket: Toronto by Trolley.

2. Royal Ontario Museum 
Een bezoek aan het Royal Ontario Museum mag niet ontbreken als je in Toronto bent. Dit unieke museum heeft voor ieder wat wils of je nou geinteresseerd bent in dinosaurussen, de Canadese geschiedenis of bijvoorbeeld het oude Egypte, alles komt aan bod in dit prachtige museum. 

3. Casa Loma
Ervaar de elegantie en pracht van de Edwardiaanse periode in Casa Loma, het enige monument kasteel in Noord-Amerika en de belangrijkste historische attractie van Toronto. Je krijgt een rondleiding door de geheime gangen en tunnels. In de stallen is er een tentoonstelling van oude auto's uit de jaren 1900. De tuinen staan prachtig in bloei van mei tot oktober. 

4. Toronto Zoo
Meer dan 450 soorten verschillende dieren heeft de Toronto Zoo. De tentoonstellingen zijn hier te gek. De Giant Panda Experience, de Gorilla Rainforest en het Great Barrier Reef zijn enkele van de vele tentoonstellingen. Sta oog in oog met 2 reuzenpanda's en leer hoe de Toronto Zoo werkt om hen te beschermen. 

OF

5. Ontario Science Centre 
Het centrum beschikt over meer dan 500 interactieve tentoonstellingen, live demonstraties en een planetarium. De AstraZeneca Human Edge is een van de nieuwe tentoonstellingen die alle wonderen van het menselijke lichaam verkent. Voor kinderen van 1-8 jaar is er een unieke speeltuin! 

6. Ripley's Aquarium of Canada 
Ontdek het Canadese onderwater leven in dit te gekke aquarium. Verschillende tentoonstellingen laten je de onderwaterwereld zien. 

Vanaf: € 62,- p.p.
Excursiecode: CPTORO
Locatie: Toronto

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken