Combineer Capilano Suspension Bridge met Grouse Mountain en de TrolleyTour. Een uniek combinatietickets en dus heel voordelig. De Hop-on, Hop-Off City Tour van The Vancouver Trolley Company is de makkelijkste en leukste manier om de hoogtepunten van Vancouver te bekijken. De tour brengt je eenvoudig en comfortabel naar de leukste wijken en bezienswaardigheden van de stad zoals Stanley Park, Chinatown, Gastown, Granville Island en meer… Tijdens de tour krijg je uitleg (Engelstalig) en leert dus meer over Vancouver. De tour gaat 364 dagen per jaar met verschillende opstapplaatsen.  Je ticket is 2 dagen geldig vanaf het moment dat je het ticket omwisselt bij de bus. Met deze variant van de Hop-on Hop-off tour kunt u tevens gebruik maken van entreevouchers voor North Shore attracties als Capilano Suspension Bridge en Grouse Mountain

  • CAPILANO SUSPENSION BRIDGE:Een klassieker in Vancouver. Dit is zo’n excursie die je gedaan moet hebben als je in Vancouver bent. Deze beroemde ‘cliffhanger’ steekt uit de granieten rotswanden boven de Capilano River. De rivier zorgt voor een diepe en groene canyon waarover kunt wandelen doormiddel van een enorme hangbrug. Slecht op enkele minuten buiten Vancouver ligt deze groene oase en is geschikt voor zowel jong als oud! 
  • GROUSE MOUNTAIN:Grouse Mountain ligt in North Vancouver en is een gigantische bergtop waarvandaan je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de stad. Per kabelbaan ga je naar de top van de berg waar je wandelingen kunt maken. Ook is het mogelijk om grizzly beren te bekijken.  

Vanaf: € 90,- p.p.
Excursiecode: TROL02
Locatie: Vancouver

Neem contact met ons op om deze excursie te boeken


Andere excursies in Vancouver